FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Травня, 2024

Футбол. «Агробізнес» та «Поділля» поповнилися новими футболістами

Ярослав Шпікула (ліворуч) та Олег Ничипоренко (праворуч) стали гравцями "Поділля" та "Агробізнеса" відповідно. Фото: автора

Для волочиської команди це вже другий новачок, для хмельничан – перший.

Двоє представників Хмельниччини в професійному футболі підписали контракти з двома футболістами. Так, першоліговий «Агробізнес» поповнився нападником, а друголігове «Поділля» - півзахисником.

Гравцем волочиського «Агробізнеса» став 25-річний Олег Ничипоренко. Футболіст, який тривалий час перебував на оглядинах у команді Андрія Донця, вже провів ряд контрольних матчів на «Кубку міського голови Хмельницького», де візначився двома голами. Для Олега Ничипоренка «Агробізнес» - перший професійний футбольний клуб. До цього нападник виступав за аматорські команди в першості Житомирьської області. Встиг навіть зіграти один матч за футзальний клуб «Інбев-НПУ» в Кубку України.

Нагадаємо, раніше «Агробізнес» підписав контракт із півзахиснком Євгеном Чепурненком.

А хмельницьке «Поділля» поповнилося 27-річним півзахисником Ярославом Шпікулою. Останнім клубом Ярослава був чортківський «Кристал», який виступає в чемпіонаті України серед аматорів. Утім, Шпікула має досвід виступів у професійному футболі. В сезоні 2014-2015 років він грав за тернопільску «Ниву», яка тоді виступала в першій лізі. Ярослав Шпікула, перед тим, як стати гравцем «Поділля», провів два контрольних матчів в складі команди Віталія Костишина на «Кубку міського голови Хмельницького», в яких відзначився одним забитим голом.