ye-logo.v1.2

Хмельницькі волейболістки виграли Кубок України

Спорт 3839
Хмельничанки  перемогли у змаганнях за Кубок України з волейболу
Хмельничанки перемогли у змаганнях за Кубок України з волейболу. Фото: надане Іриною Остроголовою

Спортсменки змагалися у категорії «35+».

Жіноча волейбольна команда міста Хмельницького «Хмельничанка» взяла участь у Кубку України серед ветеранів в категорії «35+», який нещодавно відбувся у Коблево на Миколаївщині. Всього за перемогу змагалися шість команд-учасників. Кращими цьогоріч стали волейболістки з Хмельницького.

Як розповіла капітанка команди Ірина Остроголова, спортсменки зайняли перше місце у своїй підгрупі, вигравши у команд з Харкова та Запоріжжя. У фіналі волейболістки здолали команду «Берегиня» з міста Луцьк.

«Ми завжди були то срібні, то бронзові призери, а цього разу нам вдалося перемогти всіх команд-суперниць. У нашій категорії було шість команд, панувала дружня атмосфера, - говорить Ірина Остроголова. - У фіналі ми зійшлися з командою з міста Луцьк та виграли».

У планах команди були міжнародні змагання у Польщі, але через карантин їх відмінили. Тож, як зізнаються спортсменки, вони продовжують тренування та очікують на нові можливості у світі спорту.

Змагання відбулися нещодавно у селищі Коблево.

Довідково: Жіноча волейбольна команда « Хмельничанка» представляла неодноразово місто Хмельницький у міжнародних та всеукраїнських змаганнях з волейболу серед ветеранів. Спортсменки успішно виступали на офіційних змаганнях за Кубок України:

  • Бронзові призери 2012, 2013, 2014 рік у категорії «жінки +35»;
  • Срібні призери Кубка України 2015 року з волейболу серед ветеранів у номінації «жінки 35+» та срібні призери Кубка України 2015 року з волейболу серед ветеранів у номінації «жінки +40»;
  • Бронзові призери 2016 року у категорії «жінки 35+»;
  • Срібні призери Кубка України 2017 року з волейболу серед ветеранів у номінації «жінки 40+», та бронзові призери Кубка України 2017 року з волейболу серед ветеранів «жінки 35+»;
  •  Чемпіони Кубка України 2020 року в номінації «жінки +35».

На турнірах відкритого міжнародного турніру присвяченого вшануванню пам’яті Ігоря Лисенка (Полтава) – срібні призери у 2015 році та бронзові призери у 2016 році.

Золоті призери у 17 Міжнародному турнірі з волейболу серед чоловічих і жіночих ветеранських команд, присвяченого памяті Калітієвського, Садирова, Джуринського (Львів, 23-24 лютого 208 року) та срібні призери у 2020 році.

Золоті призери у 2018 році та срібні призери 2017 року на Міжнародному турнірі з волейболу серед чоловічих і жіночих ветеранських команд. Присвяченого до Дня Незалежності України (Хмельницький).

Міжнародні змагання:

  • Срібні призери у Словаччині у 2015 та бронзові у 2016 році;
  • Срібні призери у Польщі та Молдові у 2016 році.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую