FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Марину Бех-Романчук визнали кращою легкоатлеткою місяця

Хмельничанку назвали кращою легкоатлеткою березня. Фото: facebook.com/dpx.vakulka

Хмельницьку спортсменку назвали кращою в Україні у березні.

Березень видався насиченим на легкоатлетичні події. Як зазначають у пресслужбі Федерації легкої атлетики України, минулого місяця відбувся чемпіонат Європи в приміщенні, зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби, відкритий зимовий чемпіонат Туреччини зі спортивної ходьби, перший етап Кубка України з метань, командний чемпіонат України з кроссу та інші змагання, за результатами яких й визначали кращого спортсмена та спортсменку.

«Обирати трійки претендентів на звання легкоатлета й легкоатлетки місяця було з кого. А от визначити найкращих з найкращих виявилося не так легко», - йдеться у повідомленні.

Голосування за кращих традиційно відбувалося у трьох категоріях: серед представників ЗМІ, експертів і вболівальників. Кожна категорія голосів враховувалася як третина від усіх голосів. У результаті кращими стали хмельничанка Марина Бех-Романчук і житомирський спортсмен Владислав Мазур.

Марина Бех-Романчук стала чемпіонкою Європи в приміщенні зі стрибків у довжину на той момент з першим, а на сьогодні з другим результатом сезону в світі (6.92 м).

«Цей зимовий сезон був для мене дуже важким. Одним з найважчих за останні роки, – прокоментувал Марина Бех-Романчук. – Було мало змагань, постійно щось турбувало. На чемпіонат Європи їхала, розуміючи, що готова, але при цьому не знала, чого очікувати від самої себе. Була впевнена, що фізично готова і можу показувати високий результат, але залишалося питання, чи впораюся технічно. Тож рада, що все склалося якнайкраще».

Читайте також: Хмельничанка Марина Бех-Романчук – чемпіонка Європи.