FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Футбол. «Хлопцям у грі з «Волинню» моментами було важкувато», - тренер «Поділля»

Віталій Костишин каже, що гравці Поділля активно готуються до нового чемпіонату в першій лізі. Фото: з архіву

Хмельницька команда в Луцьку провела свій другий контрольний матч.

«Поділля» продовжує готуватися до нового чемпіонату України з футболу в першій лізі, який стартує 25 липня. Вчора, 8 липня, хмельничани в Луцьку зіграли проти «Волині», з якою в чемпіонаті зустрінеться вже у другому турі. Контрольний матч завершився внічию 0:0.

«Ми виставили змішаний склад на цей матч, - журналісту сайту «Є» розповів головний тренер «Поділля» Віталій Костишин. – Спробували різні варіанти. Хлопцям у грі з «Волинню» моментами було важкувато, адже працюють під навантаженням. Але нічого. Це тренувальний процес, потрібно до сезону підійти в найкращій формі. Готуємося».

У матчі з «Волинню» тренерський штаб «Поділля» задіяв й чотирьох футболістів, які перебувають на перегляді. Утім, чи залишаться вони в команді, поки не вирішено. До того ж, нині в Хмельницький мають приїхати ще чотири гравці, яких тренери подолян переглядатимуть. «Брати нових футболістів заради того, щоб взяти, немає сенсу. Вони мають бути сильнішими за тих, хто в нас є. Тому продовжуємо переглядати потенційних новачків та не поспішаємо укладати контракти», - каже Віталій Володимирович.

Станіслав Коваль, який виступав за житомирське Полісся, став першим новачком Поділля у міжсезонні.

Попереду на «Поділля» очікує ще один контрольний матч. 11 липня хмельничани зіграють у Львові проти представника Української Прем’єр-ліги ПФК «Львів».

Нагадаємо, нещодавно хмельничани провели спаринг проти дунаєвецького «Епіцентру», в якому здобули перемогу з рахунком 2:1.

Ну, а чемпіонат для хмельничан розпочнеться 25 липня домашнім матчем проти київської «Оболоні».

Читайте також: У Хмельницькому пройдуть відкриті змагання з триатлону