FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Травня, 2024

Хмельничанин став бронзовим призером чемпіонату cвіту з більярдного спорту

Загалом українська збірна виборола на чемпіонаті світу одну срібну та дві бронзові нагороди. Фото: пресслужби Хмельницької обласної державної адміністрації

12-річний спортсмен брав участь у цих змаганнях у складі національної збірної команди України.

Хмельничанин Михайло Ларков став бронзовим призером чемпіонату cвіту з більярдного спорту серед юніорів, який проходив у Молдові. Про це повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації.

«Із 3 по 8 жовтня у місті Кишинів, республіка Молдова, проходив чемпіонат світу з більярдного спорту серед юніорів «Вільна піраміда». У змаганнях брали участь 46 спортсменів з восьми країн», - йдеться в повідомленні.

Майстер спорту України Михайло Ларков став бронзовим призером чемпіонату світу. 12-ти річний хмельничанин брав участь у цих змаганнях у складі національної збірної команди України з більярдного спорту.

«Ще в юному віці проста зацікавленість більярдом переросла у професійне заняття цим видом спорту. І вже у 10 років Михайло Ларков став чемпіоном Хмельницької області з більярду серед чоловіків. Далі була низка призових місць та перемог у чемпіонатах України серед юнаків. А вже сьогодні перша нагорода на міжнародній арені, «бронза» чемпіонату світу з більярдного спорту серед юніорів», - зазначили в пресслужбі Хмельницької облдерж адміністрації.

Загалом українська збірна виборола на замаганнях одну срібну та дві бронзові нагороди.

Читайте також: Хмельницькі боксери-професіонали отримали перемоги на змаганнях в Києві