ye-logo.v1.2

Хмельницькі боксери-професіонали отримали перемоги на змаганнях в Києві

Спорт 1727
Денис Салабай – вихованець хмельницького «Авангарду», бронзовий призер Чемпіонату Європи серед молоді минулого року та чемпіон України серед молоді 2020 року
Денис Салабай – вихованець хмельницького «Авангарду», бронзовий призер Чемпіонату Європи серед молоді минулого року та чемпіон України серед молоді 2020 року. Фото: b-1boxing.com

Участь у другому етапі турніру Boxing Jungle взяли чотири боксери з Хмельниччини.

Хмельницька школа боксу відома не тільки в Україні. На любительському рівні її вихованці завойовують медалі в складі нашої збірної на міжнародних змаганнях. Тож рано чи пізно хмельницькі бійці мали заявити про себе і на професійному рівні.

В неділю, 10 жовтня, у Києві відбувся другий етап турніру Boxing Jungle, в якому серед 12-и пар бійців взяли участь чотири боксери з Хмельниччини: Денис Салабай, Ратмір Турчанінов, Максим Драч та В'ячеслав Гаврилюк.

Першим з наших представників в змаганнях професіоналів на ринг вийшов Денис Салабай (вагова категорія 79,4 кг), якому протистояв киянин Владислав Чайка. За рівної і напруженої боротьби судді винесли нічийний вердикт. Додамо, що Денис – вихованець хмельницького «Авангарду», бронзовий призер Чемпіонату Європи серед молоді минулого року та чемпіон України серед молоді 2020 року.

Ратмір Турчанінов (66,7 кг) переміг технічним нокаутом у третьому раунді Олександра Черв’яка. Вихованець хмельницької школи боксу Ратмір Турчанінов - срібний призер Чемпіонату України серед молоді 2020 року.

А от В’ячеслав Гаврилюк (91 кг) одноголосним рішенням суддів переміг Івана Юренка. За плечима цього хмельницького боксера вже було дві перемоги на професійному рингу, якими він закріпив свою успішну любительську кар’єру.

Максим Драч (91 кг) - «авангардівець», теж чемпіон України серед молоді, переміг Міхаіла Мунтяна.

Також в цей вечір відбувся бій екскам’янчанина, випускника університету імені Івана Огієнка, який подає великі надії у сфері професійного боксу, Степана Грекула (79,4 кг). Він переміг Владислава Танцюру.

Відзначимо, що бої Boxing Jungle-2 в прямому ефірі змогли подивитися не тільки глядачі телеканалу XSPORT+ в Україні, а й кожен бажаючий в будь-якій точці планети завдяки трансляції на онлайн-платформах WBC. WBC та WBC Ukraine підтримують подібні турніри з професійного боксу, щоб вивести їх на новий рівень. Завдяки їхній співпраці трансляції шоу на платформах WBC, кожен з боксерів отримує шанс заявити про себе на увесь світ.

Читайте також: Першість області з футболу: виїзні перемоги «Іскри» та «Перлини Поділля», домашня – «Колоса»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую