FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
2 Травня, 2024

Футбол. Кубок розіграли, а гроші на підтримку захисників України спрямували (ФОТО)

У Хмельницькому два дні проходив турнір із футболу, перемогу в якому здобула команда ОТГ зі Старої Синяви. Фото: автора

У Хмельницькому завершився турнір з футболу, участь в якому взяли 12 команд.

7-8 травня в Хмельницькому проходили змагання з футболу 8 на 8, метою яких був збір коштів для поранених українських захисників. І участь у благодійному турнірі взяли 12 команд. Але перемога дісталася одній – ОТГ зі Старої Синяви, яка в фіналі здолала з рахунком 3:1 хмельничан з «Суші Майстер».

Вчора, 7 травня, відбувалися матчі групового етапу. Щоправда, свої корективи у змагання внесла повітряна тривога, яка пролунала приблизно о 13:50, а завершилася майже через дві години. Через загрозу ракетного удару російських агресорів, футболістам-аматорам довелося зупинити матчі та чекати на їх відновлення.

Декілька слів про футболістів. Турнір хоч і був аматорський, але на полі в складі різних команд вистачало гравці, які свого часу пограли на професійному рівні. До прикладу, Андрій Муляр – ексгравець хмельницького «Поділля», виступав на змаганнях за старосинявську команду. За неї ж грав і один із ветеранів «Поділля» Ігор Глушок. А в складі «Епіцентру» виступав триразовий чемпіон і срібний призер літніх Паралімпійських ігор Володимир Антонюк. Участь у змаганнях взяв і бронзовий призер Олімпійських ігор 2016 року з веслування Дмитро Янчук, якого, між іншим, визнали кращим у складі «Лайфсел». Хмельничани, які завітали на змагання, мали змогу побачити в дії й гравця національної збірної України з футзалу Олександра Педяша. Словом, спортивних зірок на полі ДЮСШ №1, де пройшов турнір вистачало.

У Хмельницькому пройшов благодійний турній з футболу, який тривав два дні.

Сьогодні ж, 8 травня, пройшли матчі плей-оф, які й вирішили долю нагород.

У грі за «бронзу» змагань зійшлися «Епіцентр» та «Чадо» (команда, яка, здебільшого представляла хмельницьку ДЮСШ №1). І у запеклій боротьбі (тайми тривали по 12 хвилин), перемогу здобула команда «Епіцентр» з рахунком 1:0.

Ну, а в фіналі старосинявска ОТГ грала проти «Суші Майстра». Поєдинок став результативним та видовищним. Чого лише вартий перший гол у ворота хмельничан від Андрія Муляра. Точний удар зльоту став кращим голом турніру, а його автор за це отримав у подарунок футбольний м’яч. І хоч «сушисти» відгралися ще до перерви, в другому таймі ОТГ зі Старої Синяви забила ще двічі, вигравши у фіналі з рахунком 3:1.

«Багато спортсменів та федерацій долучаються до проведення таких благодійних турнірів, - каже начальник управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Сергій Ремез. – Ми нещодавно провели турнір з настільного тенісу, вчора (7 травня – прим.авт.) – з волейболу, сьогодні завершили дводенні змагання з футболу 8 на 8. І кошти, які збираються під час таких змагань, акумулюємо на допомогу нашим воїнів, які потребують лікування. Лише на футбольному турнірі зібрали понад 30 тисяч гривень, на волейбольному – більше 6 тисяч, майже 7 тисяч – з настільного тенісу».

Нагадаємо, нещодавно в Теофіполі провели футбольний матч на підтримку захисників України, під час якого зібрали понад 20 тисяч гривень.

До вашої уваги фото з вирішальних матчів футбольного турніру в Хмельницькому 8 травня:

Володимир Антонюк, триразовий чемпіон і срібний призер літніх Паралімпійських ігор.

Олександр Педяш, гравець національної збірної України з футзалу.

Андрій Муляр (у червоному) став кращим гравцем в складі ОТГ зі Старої Синява, а також отримав приз за кращий гол на турнірі.

Гол у ворота "Суші Майстра", який приніс ОТГ зі Старої Синяви перемогу в фіналі з рахунком 3:1.

Відомий веслувальник Дмитро Янчук також змагався на футбольному турнірі.

Команда ОТГ зі Старої Синява виграла благодійний футбольнйи турнір з футболу 8 на 8, який пройшов у Хмельницькому.

Читайте також: У Хмельницькому на аукціонах зібрали 187 тисяч гривень для ЗСУ