ye-logo.v1.2

У Хмельницькому на аукціонах зібрали 187 тисяч гривень для ЗСУ

Спорт 1899
Лот 7 – іменні воротарські рукавички Андрія Луніна
Лот 7 – іменні воротарські рукавички Андрія Луніна. Фото: зі сторінки управління молоді та спорту

Новий лот — іменні воротарські рукавички воротаря національної збірної України Андрія Луніна.

У Хмельницькому тривають благодійні аукціони на підтримку української армії. Як розповіли у міській раді, продаючи футболки відомих українських спортсменів з автографами, вдалося зібрати 187 тисяч гривень.

Усього вже відбулося 6 аукціонів, наразі оголосили про початок нових торгів. Лот передав тренер дитячого футзального клубу СК «СОКІЛ» Олександр Бондар. Це іменні воротарські рукавички українського футболіста, воротаря іспанського клубу «Реал Мадрид» і національної збірної України Андрія Луніна.

У складі збірної України U-20 він став переможцем Молодіжного чемпіонату світу - 2019, а також визнаний ФІФА найкращим голкіпером цього турніру.

Аукціон стартував вчора, 26 квітня, на офіційній сторінці управління молоді та спорту ХМР у мережі фейсбук. Стартова ціна — 1000 гривень. У коментарях вказуйте вашу ставку за лот.

Переможця визначать 29 квітня о 20.00 за найвищою ставкою.

Якщо ви бажаєте долучитись до благодійного аукціону, маєте цікавий лот із історією та хочете допомогти Збройним Силам України (а всі кошти підуть саме туди), пишіть на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте: 76-57-47.

Читайте також: У Хмельницькому на аукціоні на підтримку військових продали футболку гравця збірної за 100 тисяч гривень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую