FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
3 Травня, 2024

Футбол. Дунаєвецький «Епіцентр» зіграв матч із полонським «Колосом»

Олег Ничипоренко (у білій формі) один із небагатьох футболістів, який, після масштабного вторгнення росії, продовжить виступати за Епіцентр. Фото: з архіву

Ця гра стала першою для дунаєвчан у рамках підготовки до чемпіонату України в першій лізі.

18 липня у Дунаївцях пройшов контрольний поєдинок, в якому місцевий «Епіцентр» приймав «Колос» із Полонного. Гості готуються до виступів у чемпіонаті України серед аматорів, а господарі, як відомо, новий сезон проведуть у першій лізі ПФЛ.

«Колос», попри свій аматорський статус, переміг «Епіцентр» з рахунком 2:1. Хоча першими рахунок у грі відкрили дунаєвчани, але під завісу першого тайму «Колос» відігрався. А вже наприкінці другого тайму команді з Полонного вдалося забити переможний гол.

«Програли через власні помилки, - у коментарі сайту «Є» розповів директор ФК «Епіцентр» Володимир Ігнатьєв. – Спочатку помилився голкіпер, який в нас на перегляді, коли віддав пас не захиснику, а нападник «Колоса». А другий гол – наш гравець зрізав м’яч у власні ворота. Але нічого страшного в цьому немає, команда зараз під великим навантаженням, це ж лише перший збір, багато хто з хлопців тривалий час не грали. Ну, і, власне, формується нова команда. Адже з минулого складу в нас у першому таймі зіграв лише Морозов, а після перерви – Беженар, Жмуйда та Ничипоренко. Решта – гравці, яких ми переглядаємо».

Очікують в «Епіцентрі» й на приїзд бразильця Барбоси да Сілви, який, не зважаючи на війну, готовий повернутися в Україну. Але поки є проблеми, як дістатися в нашу країну. Утім, як каже Володимир Петрович, планується, що Барбоса прибуде в Дунаївці за тиждень-два, і тоді доєднається до команди.

Вже завтра, 20 липня, «Епіцентр» проведе свій другий контрольний спаринг. Цього разу на Тернопільщини проти «Агрона». Також є домовленості зіграти в Чернівцях 31 липня проти «Буковини» та 5 серпня проти івано-франківського «Прикарпаття». Не виключають у клубі, що 29 липня зіграють ще один контрольний матч – з теофіпольської «Іскрою» чи вінницькою «Нивою».

Читайте також: Яким буде новий чемпіонат Хмельницької області з футболу