FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
6 Травня, 2024

Баскетбол: «Хмельницький» - «Вінницькі зубри»: матч втрачених моментів (ФОТО)

Хмельничани були близькими до перемоги над Вінницькими зубрами, але втримати свою перевагу не змогли. Фото: автора

Хмельничани провели свої чергові матчі в чемпіонаті України.

У вищій волейбольній лізі стартував другий етап змагань. Баскетбольний клуб «Хмельницький» за підсумками першого етапу потрапив до когорти команд, які змагаються за 9-17 місця. Перші два матчі хмельничани провели в рідних стінах. Ще 17 березня БК «Хмельницький» здолав «Інваспорт-ДЮСШ-5» з Дніпра з рахунком 79:67. І сьогодні, 19 березня, на хмельничан очікував ще один поєдинок – цього разу проти «Вінницьких зубрів».

«Позавчора гарно грали, показали максимально команду гру. Сьогодні щось змінилося. Можливо не виспалися, можливо надумали собі, що буде так легко, як в попередній грі. Але… є помилки, будемо працювати над ними», - саме так після матчу з вінничанами сказала наставниця БК «Хмельницький» Ганна Шликова. Нині ж її команда була близькою до перемоги, але втратила її на останніх секундах. Щоправда, долю поєдинку хмельничани могли вирішувати значно раніше та й на свою користь. Адже в першій десятихвилинці БК «Хмельницький» доволі впевнено виглядав на майданчику. Та й рахунок на табло був комфортним 28:15.

Та в наступних чвертях суперник поступово відігравався. У хмельничан же було забагато помилок, які призводили до того, що перевага поступово зникала. На завершальну хвилину матчу команди пішли з рахунком 73:72. Але згодом і цей один бал переваги господарів «розчинився». Фінальна ж сирена зафіксувала рахунок 77:79. Отож, «Вінницькі зубри» перемогли.

Далі на БК «Хмельницький» ще два тури змагань – на виїзді. Гратимуть з командами з Ужгорода, Чернівців, Калуша, Полтави та Чернігова. З цими командами хмельничани ще не грали цього сезону. «З телевізора здається, що з ними можна грати, - так про силу наступних суперників хмельничан каже Ганна Шликова. – Нам у будь-якому випадку потрібно вигравати. Будемо готуватися».

До вашої уваги фото з матчу «Хмельницький» - «Вінницькі зубри»:

Баскетболісти "Хмельницького" були налаштовані виграти обидва домашні матчі.

Хмельничани зіграли в чорній формі, "Вінницькі зубри" - в зеленій

Ганна Шликова, тренерка БК Хмельницький.

Матч БК Хмельнциький - Вінницькі зубри.

Сергій Ярошевич, гравець БК Хмельницький

Андрій Аніськов, гравець БК Хмельницький

Олександр Євчишин, гравець БК Хмельницький.

Нікіта Когут, гравець БК Хмельницький.

Вадим Палюх, гравець БК Хмельницький

Баскетбол: Хмельницький - Вінницькі зубри

Роман Савіч, гравець БК Хмельницький.

Олександр Бужанський, гравець БК Хмельницький

Баскетбол: Хмельницький - Вінницькі зубри

Читайте також: Хмельничани влаштують забіг на підтримку новоствореного стрілецького батальйону