ye-logo.v1.2

Хмельничани влаштують забіг на підтримку новоствореного стрілецького батальйону

Спорт 2325
Організують дистанції для дорослих та дітей
Організують дистанції для дорослих та дітей. Фото: ілюстративне з архіву

Активісти підтримають батальйон «Штурм».

Наступного тижня, 26 березня, у Хмельницькому відбудеться благодійний забіг на підтримку новоствореного Стрілецького батальйону «Штурм» Гвардії Наступу. Як зазначають організатори, збиратимуть гроші на дрон та антидронову рушницю для захисників.

Забіг проходитиме в парку Чекмана. Дистанція: 3 км — для дорослих, 500 метрів — для дітей Учасники забігу, які попередньо зареєструються та зроблять донат на суму від 300 гривень, отримають патріотичну пам’ятну медаль на фініші.

Також для бігунів буде організовано: благодійний аукціон, де можна буде придбати сувеніри від військових; фотозона, де можна буде зробити пам’ятні фото; конкурси та призи, подарунки від партнерів.

Забіг проходитиме 26 березня. Час старту: 11:00. Реєстрація на старті відкрита з 10:00. Подію організовують Хмельницька обласна військова адміністрація, громадська організація «Підтримка України» спільно з Race Expert.

Реєстрація на забіг за посиланням.

Додамо, також 25 березня у Хмельницькому в парку Чекмана відбудеться «Здорова прогулянка». Під час заходу всі охочі разом з інструктором зможуть навчитися скандинавській ходьбі й перевірити стан свого здоров’я.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую