FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
12 Травня, 2024

Футбол. Поразки «Поділля» і «Агробізнеса» та вольова нічия «Епіцентра»

Олександр Цибульник забиває другий поспіль матч, але цього разу його голу виявилося не достатньо, щоб Поділля здобуло залікові очки. Фото: з архіву

У першій лізі чемпіонату України пройшли матчі 8 туру.

Усі клуби з Хмельниччині свої поєдинки чергового туру в першому дивізіоні проводили на виїзді. «Поділля» у Львові грало з «Карпатами», «Агробізнес» - у Чернівцях із «Буковиною», а «Епіцентр» - в Івано-Франківську з «Прикарпаттям».

Кам'янець-Подільський «Епіцентр» із перших хвилин матч із «Прикарпаттям» захопив ініціативу, але втілити її в бодай один гол не зміг. Натомість, на 20 хвилині івано-франківці дещо несподівано забили. До того ж, м'яч став трохи курйозним – адже після навісу від кутового прапорця він влучив у голову капітана кам'янчан Андрія Беженара та опинився воротах гостей. А вже через шість хвилин господарям вдалося подвоїти успіх – цього разу забив саме гравець «Прикарпаття» Микита Тітаєвський. Утім, «Епіцентру» вдалося ще до перерви відіграти один м'яч, коли на 44 хвилині результативно пробив Данило Кравчук.

У другому таймі футболісти з Кам'янця-Подільського змогли і зрівняти рахунок – на 74 хвилині забив Максим Гірний. А наприкінці поєдинку кам'янчани залишилися в меншості 0 другу жовту картку отримав Владислав Мороз. Але більше голів у цій грі не було – «Прикарпаття» - «Епіцентр» 2:2.

Була червона кратка і в грі «Карпати» - «Поділля». Щоправда, не гравцеві, а головному тренеру хмельничан Віталію Костишину. Щоправда, цьому передали кілька подій. Вже на 10 хвилині матчу львів'яни відкрили рахунок у матчі. Та згодом, на 26 хвилині, Олександр Цибульник зрівняв рахунок. Та вже в другому таймі на 62 хвилині матчу в ворота «Поділля» був призначений пенальті, що обурило Віталія Костишина і, швидше за все, за його емоційну поведінку арбітр матчу Дмитро Кузовлєв показав наставнику «Поділля» червону карту. Ну, а пенальті реалізував Павло Полегенько. Хмельничани намагалися врятуватися від поразки, але… «Карпати» - «Поділля» 2:1.

А в Чернівцях «Буковина» приймала волочиський «Агробізнес». І в цій грі все вирішив один гол, який на 27 хвилині забив Віталій Фарасєєнко. Усі спроби волочиської команди відігратися виявилися марними. «Буковина» - «Агробізнес» 1:0.

У 9 турі «Поділля» в Хмельницькому 22 вересня прийматиме «Буковину». А «Епіцентр» 23 вересня в Кам'янці-Подільському зіграє з «Нивою» з Бузової Київської області. «Агробізнес» свій матч також проведе 23 вересня. У Волочиськ завітає івано-франківське «Прикарпаття».

Читайте також: Спортсмен з Хмельницького Олександр Маковей завоював «золото» на Іграх нескорених-2023