FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
6 Липня, 2024

Першість області з футболу. Дев'ять голів у Хмельницькому та перший пункт для городоцької команди

Ігор Лісніченко забив чергові 4 голи. Тепер на його рахунку 18 голів у 7 поєдинках. Фото: facebook.com/groups/khmeloff

Стартувало друге коло обласних змагань.

Сьогодні, 6 липня, відбулися матчі 8 туру чемпіонату Хмельницької області з футболу, які відкрили друге коло першості.

Лідер чемпіонату – полонський «Колос», через непарну кількість команд, пропускав цей тур. Утім, команда зіграла спаринг на Житомирщині проти першолігового ПФК «Звягель». І… поступилася з рахунком 5:1.

Ну, а інші учасники чемпіонату області зіграли свої офіційній матчі. Хмельницький «Адреналін-ДЮСШ-1» вдома приймав «Універ-Динамо-2» з Дунаївців. Нещодавно ці команди зустрічалися в півфіналі Кубка області, і тоді хмельничани здобули перемогу з рахунком 2:0. Цього ж разу «Адреналін-ДЮСШ-1» знову був сильнішим. Крім цього, команді з Хмельницького вдалося здолати суперника з «хокейним рахунком» - 9:0. Зауважимо, що чотири голи в поєдинку забив Ігор Лісніченко, який є кращим бомбардиром чемпіонату. На рахунку Ігоря вже 18 м'ячів у 7 іграх.

Результативним видався і матч у Чемерівцях, де «Оболонь-Чемерівці» прйимала «Іскру-Поділля» з Теофіполя. У цій грі було забито шість голів, щоправда, переважна більшість із них – у ворота господарів. Хет-триком у теофіпольчан відзначився Даниїл Сокальський, а дублем - Богдан Полікевич. Господарі ж відповили голом Василя Шевчука. Отож, «Оболонь-Чемерівці» - «Іскра-Поділля» 1:5.

А ось у Городку місцева «Вікторія» здобула свій перший заліковий бал у чемпіонаті. В гості до городоччан завітала «ДЮСШ-2» із Кам'янця-Подільськомую. Господарі на 18 хвилині, завдяки голу Андрія Буравця відкрили рахунок. Але потім влучні удари Дмитра Головатого та Олександра Мрачковського на 40 і 62 хвилинах відповідно, наблизили кам'янчан до перемоги. Утім, Іван Козар на 85 хвилині врятував свою команду від чергової поразки. Отож, матч не виявив переможця та завершився внічию 2:2.

Матчі 9 туру заплановані на 13 липня. «Універ-Динамо-2» в Дунаївцях прийматиме «Оболонь-Чемерівці», а «Іскра-Поділля» зіграє з «Вікторією». Полонський «Колос» свою гру проведе в Кам'янці-Подільському проти «ДЮСШ-2».

Турнірне становище команд після 8 туру:

1. «Колос» - 18 очок (6 матчів)
2. «Адреналін-ДЮСШ-1» - 16 (7)
3. «Іскра-Поділля» - 16 (7)
4. «Універ-Динамо-2» - 9 (7)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 6 (7)
6. «ДЮСШ-2» - 4 (7)
7. «Вікторія» - 1 (7)

Читайте також: «Агробізнес» та «Поділля» зіграли в Волочиську