FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
24 Липня, 2024

На ремонт стадіону «Юність» у Волочиську витратять мільйон гривень

Фасад стадіону планують утеплити. Фото: ілюстративне 2mista.com.ua

Планується утеплення фасаду приміщень стадіону.

На підготовку до опалювального сезону стадіону “Юність” у Волочиську планують витратити один мільйон гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.

Так, відділ освіти, молоді та спорту Волочиської міськради уклав угоду з ФОП Максим'юк Михайло Степанович на проведення підготовки стадіону до опалювального сезону. За мільйон гривень планують утеплити фундамент, цоколь та фасад будівлі. Крім того, проведуть роботи з ремонту тротуару та оновлення плитки. Також планують ремонт водостічної системи.

Додамо, що «Юність» - це головний стадіон Волочиська й домашня арена футбольного клубу «Агробізнес», який грає у Першій лізі.

Стадіон «Юність» здали в експлуатацію у 1980 році. На той час він був розрахований на 3 тисячі 500 місць.

У 2018 році тут відбулася реконструкція стадіону згідно з вимогами Першої ліги. Було встановлено електронне табло, обладнано систему автоматичного поливу газону, проведено реконструкцію роздягалень, створено сучасний тренажерний зал, конференцзал тощо. Східна трибуна була повністю обладнана пластиковими сидіннями. Встановлено вежу для проведення медіатрансляцій.

Після реконструкції, під час якої на центральних секторах стадіону було встановлено пластикові сидіння, кількість глядацьких місць зменшилася до 2 тисяч 700.

Також у планах є оновлення західної трибуни. Проведення реконструкції дозволить збільшити кількість місць на стадіоні до 5 тисяч глядачів. Для цього вже була замовлена проєктно-кошторисна документація.