ye-logo.v1.2

У Волочиську хочуть розширити стадіон «Юність»

Спорт 4061
Розробка необхідної для реконструкції проєктно-кошторисної документації попередньо коштуватиме 340 тисяч гривень
Розробка необхідної для реконструкції проєктно-кошторисної документації попередньо коштуватиме 340 тисяч гривень. Фото: 2mista.com.ua

Реконструкція дозволить збільшити кількість глядацьких місць до п'яти тисяч.

Відділ освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради уклав угоду з приватним підприємством «Поділляпроектсервіс» щодо створення проєктної документації реконструкції місцевого стадіону «Юність». Про це стало відомо зі сайту «Прозорро».

Вартість робіт складе 340 тисяч гривень. Мова йде про розроблення проєктно-кошторисної документації з реконструкції західної трибуни на три тисячі місць.

«Юність» - це головний стадіон Волочиська й домашня арена футбольного клубу «Агробізнес», який має у планах наступного сезону повернутись до Першої ліги.

Стадіон «Юність» було здано в експлуатацію у 1980 році. Місткість стадіону на той час складала 3 тисячі 500 місць.

У 2018 році ФК «Агробізнес» відбулася реконструкція стадіону згідно з вимогами Першої ліги. Було встановлено електронне табло, обладнано систему автоматичного поливу газону, проведено реконструкцію роздягалень, створено сучасний тренажерний зал, конференцзал тощо. Східна трибуна була повністю обладнана пластиковими сидіннями. Встановлено вежу для проведення медіатрансляцій.

Після реконструкції, під час якої на центральних секторах стадіону було встановлено пластикові сидіння, кількість глядацьких місць зменшилася до 2 тисяч 700.

Тепер в планах оновлення західної трибуни. Проведення реконструкції дозволить збільшити кількість місць на стадіоні до 5 тисяч глядачів.

Нагадаємо, відремонтований стадіон у Кам’янці-Подільському відкрили влітку 2022 року. Його загальна кошторисна вартість, як повідомили в пресслужбі Хмельницької обласної військової адміністрації, склала 38 мільйонів 975 тисяч гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую