FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
5 Серпня, 2024

Першість області з футболу. Впевнена перемога «Колоса» та загострення боротьби за «срібло»

Колос із Полонного продовжує переможну серію в чемпіонаті Хмельницької області, яка налічує вже 10 поспіль матчів. Фото: з архіву

Відбулися матчі 12 туру, які не принесли несподіваних результатів.

У чемпіонаті Хмельницької області добігає до завершення друге коло змагань. Цього вікенду пройшли поєдинки чергового туру, які, по суті, ніяких несподіванок не принесли. Щоправда, центральний матч ігрового дня в Полонному, теоретично, міг бути значно напруженішим, але… «Колос» без проблем впорався зі суперником.

Отож, «Колос» вдома приймав «Адреналін-ДЮСШ-1» із Хмельницького. Команда з Полонного посідає перше місце, хмельничани – друге. У першому колі гра в Хмельницькому завершилася мінімальною перемогою полонськиї футболістів, тож у цій грі також очікувалося, що буде важкий поєдинок та, можливо, і перші втрачені очки «Колоса». Утім, господарі поля вже в першому таймі зробили непогану заявку на перемогу, забивши два голи, автором яких став Андрій Бартошук. А ось у другій половині поєдинку… Віктор Федорчук, Микола Коляда, Богдан Скоцький та Федір Семенюк довели рахунок до розгромного. «Колос» переміг «Адреналін-ДЮСШ-1» з рахунком 6:0.

У Кам'янці-Подільському місцева «ДЮСШ-2» приймала «Універ-Динамо-2», команду, яка ще має шанси поборотися за медалі чемпіонату. Господарям поля вдалося вже на 15 хвилині матчу відкрити рахунок, коли забив Дмитро Головатий. Утім, дунаєвчани ще до перерви відігралися – на 40 хвилині відзначився Тимур Бундюк. А ось у другому таймі голи Бундюка, Кирила Кузьмицького та Валдсилава Павленка вирішили долю матчу. «ДЮСШ-2» - «Універ-Динамо-2» завершився з рахунком 1:4.

У Городку «Вікторія» приймала «Оболонь-Чемерівці». У цій грі також оібйшлося без сенсацій. Команда з Чемерівців здобула впевнену перемогу з рахунком 5:0 (два голи на рахунку Валерія Дібаєва, ще по одному забили Іван Михайлюк Іван, Владислав Степанянц Владислав та Єгор Донець.

У наступному турі, матчі якого пройдуть 10 липня, «Оболонь-Чемерівці» вдома прийматимуть «Колос». У Хмельницькому «Адреналін-ДЮСШ-1» зіграє з «ДЮСШ-2», а в Дунаївцях зійдуться «Універ-Динамо-2» та «Іскра-Поділля» з Теофіполя.

Турнірне становище команд після 12 туру:
1. «Колос» - 30 очок (10 матчів)
2. «Адреналін-ДЮСШ-2» - 22 (10)
3. «Іскра-Поділля» - 22 (10)
4. «Універ-Динамо-2» - 16 (11)
5. «Оболонь-Чемерівці» - 10 (10)
6. «ДЮСШ-2» - 4 (10)
7. «Вікторія» - 1 (11)

Читайте також - Кубок України з футболу: лише один представник Хмельниччини пройшов далі