ye-logo.v1.2

Олімпіада 2024: Вікторія Ткачук завершила змагання

Спорт 283
Вікторія Ткачук через проблеми зі здоров
Вікторія Ткачук через проблеми зі здоров'ям не змогла на Олімпіаді в Парижі продемонструвати свої найкращі бігові якості. Фото: НОК України

Вихованка нетішинської дитячо-юнацької спортивної школи не змогла вийти до півфіналу.

У Парижі тривають літні Олімпійські ігри. Сьогодні, п'ятого серпня, нетішинка Вікторія Ткачук вдруге вийшла на старт забігу 400 метрів із бар'єрами, щоб поборотися за путівку до півфіналу. Утім, як і напередодні, легкоатлетці не вдалося пройти перший етап змагань.

Вчора, четвертого серпня, Вікторія Ткачук вперше вийшла на бігову доріжку в Парижі та з результатом 58,1 секунди фінішувала останньою в своєму забігу. Примітно, що для неї це був кращий результат у сезоні. Утім, це й не дивно, адже Вікторія цього сезону ще не виступала, адже була травмована. Водночас, 58,1 секунди – це найгірший часом за останні 5 років для нетішинки. «Звісно, я розумію, що не можу бути готовою за два тижні, якщо я втратила декілька місяців тренувань. Мені соромно за результат, соромно за ті секунди, які я продемонструвала. Звісно шанс ще є, будемо завтра його використовувати на максимум», - сказала Вікторія Ткачук четвертого серпня, слова якої навели в Національному олімпійському комітеті України.

Сьогодні ж вона отримали шанс знову кваліфікуватися до півфіналу через втішні забігу. Потрібно було посісти 1-2 місця в своєму забігові. Але… Вікторія Ткачук із результатом 59,4 секунди фінішувала восьмою. А відтак завершила змагатися на Олімпіаді. До слова, ще одна українка Анна Рижикова також нині змагалася у втішному раунді та з результатом 54,95 секунди фінішувала другою та отримала право шостого серпня виступати у півфіналі.

Нагадаємо, на Олімпіаді в Парижі свої змагання вже завершили майже усі уродженці Хмельниччини. Фехтувальниця Аліна Комащук у командних змаганнях стала чемпіонкою, Михайло Романчук у плаванні вільним стилем на 800 метрів посів 17 місце. Людмила Оляновська у спортивній ходьбі на 20 кілометрів фінішувала 14-ою, а Марина Бех-Романчук у потрійному стрибку стала 11-ою.

Попереду, а саме сьомого серпня, свої змагання розпочне ще веслувальник Павло Алтухов.

Станом на 12:30  п'ятого серпня в активі збірної України дві золотих медалі, одна срібна та три бронзових.

Читайте також -  Кубок України з футболу: лише один представник Хмельниччини пройшов далі

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую