FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
8 Травня, 2024

Жереб звів із донеччанами, а зіграли з львів’янами

Гравці «Львівхолода» (у білому) не раз стримували атаки хмельничан, зупиняючи суперника за допомогою рук.. Фото: автора

Хмельницький «Спортлідер+», попри паузу в чемпіонаті, вирішив не відпочивати

Тиждень фізичних навантажень для гравців хмельницького футзального клубу завершився товариською грою проти лідера першості України в першій лізі «Львівхолода». Щоправда, матчу передувала новина з Асоціації міні-футболу України, де відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України. І «Спортлідер+», який вперше бореться за почесний трофей, поїде до Донецька, де гратиме проти представника першого дивізіону – клубу «Ресурс». Цей матч відбудеться 11 лютого, а поєдинок-відповідь пройде в Хмельницькому 24 березня.

Новину про майбутнього суперника в команді сприйняли позитивно. Адже «Ресурс» - суперник, з яким можна на рівних грати і, в разі успіху, «Спортлідер+» може стати першою футзальною командою Хмельниччини, яка виступатиме в 1/4 фіналу.

Ну, а поки в чемпіонаті України була невеличка перерва, хмельничани вдома зіграли з «Львівхолодом». Саме цей клуб в першому турі у Львові переграв «Спортлідер+» з рахунком 1:0. А тому господарі, попри товариський статус матчу, все одно хотіли реваншу. Однак це їм не вдалося. По-перше, одразу троє гравців «основи» не змогли зіграти проти «Львівхолода». У голкіпера Павла Хомина – тріщина ребра, у захисника Вадима Стасюка та нападника Віталія Атаманюка – висока температура. Тому тренеру хмельничан Івану Стасюку довелося експериментувати зі складом. І вже у першому таймі «Спортлідер+» пропустив чотири голи…

Забивати у ворота «Львівхолода» хмельничани почали лише в другій половині матчу, коли Олексій Колесников вивів на ударну позицію Артура Нємого, і той не схибив. Натомість гості на це відповіли ще двома голами. Рахунок 1:6 навіть у товариському матчу був розгромним. Але хмельничани відчайдушно намагалися виправити становище і наприкінці матчу їм вдалося двічі відзначитися у воротах суперника. Спочатку забив Микола Сохорук, а згодом і Олексій Колесников. Але цих голів виявилося замало, аби матч звести хоча б у нічию. «Львівхолод» переміг з рахунком 6:3.

Такий «холодний душ», можливо, піде на користь команді. Адже вже 10 грудня на «Спортлідер+» очікує черговий матч у першій лізі. Гратимуть проти іншої львівської команди – «Лемберга», яка в турнірній таблиці випереджає хмельничан на одну позицію. Щоправда, в «Лемберга» так само як і в «Спортлідера+» чотири очки. Ось тільки зіграли львів’яни на один матч менше.