ye-logo.v1.2

Фотороботи школярів із Хмельниччини прикрашатимуть “Календар GLOBE 2015”

Суспільство 4123
Фото: oblrada.km.ua

На світлинах — природа рідного краю.

У Києві завершився природознавчий художній конкурс “Календар GLOBE 2015”, участь в якому взяли і учні шкіл Хмельницької області. На конкурс, який відбувався у рамках Міжнародної науково-освітньої програми GLOBE (“Глобальне вивчення і спостереження з метою поліпшення довкілля”), школярі відсилали фотографії спостереження за природою. Найкращі світлини учасників з Хмельниччини уже висвітлені на сторінках річного “Календаря GLOBE 2015”.
“На розгляд журі національного етапу заходу надійшло близько 1800 дитячих конкурсних робіт з різних регіонів України, виконавці яких надсилали фотографії на тему “GLOBE у моїй школі”. Оскільки, GLOBE - комплексна програма дослідження навколишнього середовища, діти відображували та надсилали будь-які цікаві його компоненти: хмаринки, дерева, ґрунт, воду чи повітря, а також знімки вихованців за виконанням дослідницько-експериментальних робіт на ділянках спостережень”, - повідомляє прес-служба обласної ради.
Призерами художнього конкурсу на природознавчу тематику “Календар GLOBE 2015” стали двоє школярів з Хмельницької області. Дипломом ІІ ступеня нагороджено Василя Котика, учня 11 класу Жуківського НВК Славутcького району і Тараса Дидюка, учня 10 класу Волицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Красилівського району.
Майже двадцять школярів з Хмельниччини журі конкурсу нагородило Дипломами ІІІ ступеня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую