ye-logo.v1.2

"Самостійного" депутата Кравчука виключили з "Батьківщини"

Політика 3746

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на депутата Авакова.

«Про виключення Василя Кравчука депутат Арсен Аваков написав на своїй сторінці у ФБ», – пише УП. «Виключили з фракції В. Кравчука за голосування всупереч рішенню фракції», - написав він.
"У тому числі за сьогоднішні вексельні закони", - додав Аваков.
Як відомо, у четвер Кравчук вже голосував закон про векселі всупереч рішенню фракції.
Він також заявив, що збирається голосувати незалежно від фракції.

За даними «Української правди», у парламенті пророкують масовий вихід бютівців із фракції. Серед них, окрім Кравчука і Олег Лукашук, який, за даними видання "дружить з губернатором". 
«Лукашук дружить з Хмельницьким губернатором Ядухою, тому все може бути. У Кравчука, там свій конфлікт», – зважив розклади для «Української правди» на умовах анонімності один з представників «Батьківщини».
Кравчук і раніше голосував самостійно. 

Незалежні голосування Кравчука можна простежити щонайменше з 18 червня, коли він або один, або разом ще з кількома членами «Батьківщини» голосував за урядові законопроекти – зокрема, про внесення змін до бюджету або до Податкового кодексу щодо трансфертного ціноутворення.
Раніше Василь Кравчук заявлялв, що він «Вступав до "Батьківщини" Юлії Тимошенко, а зараз відбувається приватизація партії Арсенієм Яценюком».  
Депутат не приховує, що пішов у самостійне плавання після того, як Яценюк вирішив зняти його з посади керівника Хмельницького обласного осередку «Батьківщини».
«Я знаю, що Яценюк уже провів співбесіду та дав добро призначити на мою посаду нову людину – керівника місцевого Фронту змін Олександра Ксенжука», – розповів Кравчук в інтерв'ю «Українській правді».
Останнім часом, окрім Василя Кравчука, самостійно голосує й давній соратник Тимошенко – Олег Лукашук.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую