ye-logo.v1.2

Соціалісти вимагають покарати хуліганів, які паплюжать пам'ятник Затонському

Суспільство 2674
ye.ua
Фото: ye.ua

Таке звернення вони направили до правоохоронців та "радикально" налаштованих організацій.

Хмельницького обком Соціалістичної партії України звернувся із заявою до правоохоронців та "радикально" налаштованих організацій, з приводу хуліганських дій щодо пам’ятника Володимиру  Затонському.

"В котре потерпає від хуліганських дій пам’ятник В. Затонському біля будівлі ради профспілок. Ось і цього разу під час відзначення сумної дати – голодомору, невідомими був понівечений чорною фарбою пам’ятник нашому земляку, державній людині, яка все своє життя присвятила розбудові України.
У невігласів немає розуміння, вони як бики на червону стрічку кидаються на все, що пов’язано з радянською добою в Україні. Зрозуміло, що з пам’ятниками їм воювати безпечно, вони не можуть отримати у відповідь. Але де ми – живі, які знають і поважають своїх земляків, які потерпали від сталінського режиму? Чому ми не зупинимо хуліганські дії одурманених антирадянською пропагандою «праведників» нації, для яких лише «європейське» може навести лад в Україні. Це психологія псевдо патріотів і нероб.
Для іванів, які не пам’ятають свого родоводу нагадаємо: Володимир Затонський народився в 1878 році в селі Лисець Новоушицького району. Пройшов великий життєвий та державний шлях. 3 листопада 1937 року В.Л. Затонський був заарештований, а 29 липня 1938 року засуджений до страти. В 1956 році був реабілітований. Нажаль, цього не знають невігласи. А може не хочуть знати?
Ми звертаємось до «радикально» налаштованих організацій припинити хуліганські дії і навчитись поважати свою історію, історію держави України.
Хмельницький обласний комітет звертається до правоохоронних органів області з вимогою покарання політичних хуліганів, тим більше їх знайти не важко. І дати відповідну оцінку їх діям".

 


Секретар ОК СПУ Г. Савосін

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую