ye-logo.v1.2

Захоплення Хмельницької облдержадміністрації

Євромайдан 13762
Фото: ye.ua

Майданівцям наразі протистоїть міліція.

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ ШТУРМУ ОДА: http://ye.ua/euromaidan_live#euromaidan_maidan

Хмельничани зайшли на перший поверх Хмельницької облдержадміністрації та скандують «Рішення», закликаючи прийняти опозиційне звернення. Близько сотні майданівців. Ззовні ніхто опору майданівцям не чинив. Протестуючі мають намір не випускати депутатів, поки ті не приймуть звернення від опозиційних депутатів.

ОНОВЛЕННЯ

Під час масового входження у приміщення, нібито міліція застовувала газ. Заходити в ОДА призупинили на декілька хвилин, щоб дати депутутам можливість проголосувати по-новому.

ОНОВЛЕННЯ

До майданівців звернувся Алім Міщук: "Нам потрібно ще десять хвилин аби депутати прийняли рішення, або ні".

Далі вестибюлю людей не пропускають міліціонери, які стали на сходах. Майданівці не залишають будівлю, скандуючи "Стоїмо!"

ОНОВЛЕННЯ

Трансляцію тимчасово припинено. Люди продовжують заходити в будівлю з вигуками "Час прийшов". Міліція продовжує застосовувати газ. Люди заполонили усе приміщення, дійшли до другого поверху та балконів. 

Люди продовжують прибувати в приміщення Хмельницької ОДА. Міліція намагається стримувати мітингувальників. Ті, в свою чергу, викрикують "Ганьба" та "Міліція з народом"

Сесія закінчилась і прийнято рішення шляхом таємного голосування. Проте мітингувальники залишаються в приміщенні адміністрації і прибувають нові.

ОНОВЛЕННЯ

Депутати прийняли рішення про перевибори, відставку президента повернення до Конституції 2004 року та інших вимог опозиції.

Мітингувальники очікують від губернатора заяви про відставку. За попередньою інформацією саме зараз він її пише у себе в кабінеті.

В цей час мітингувальників просять заблокувати вхід до ОДА через можливий наступ міліції. Інша частина людей іде перекривати виїзд із заду приміщення

ОНОВЛЕННЯ

За звернення проголосувало 57 депутатів обласної ради

ОНОВЛЕННЯ

Депутат-регіонал, голова Волочиської райдержадміністрації Ігор Довжанський: "Якщо потрібно буде скласти депутатські повноваження заради миру, то може і складу. Але я мажоритарник, мене обирали люди".

 

Коментарі:

Брати Капранови 24.01.2014 22:57

  Влада обурюється штурмами обладміністрацій. А керувати так, щоб у людей не виникало бажання штурмувати адміністрації, вони не пробували? Брати Капранови ФБ

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую