ye-logo.v1.2

Яценюк поставив завдання чиновникам: «Всі в поля»

Політика 2927
Арсеній Яценюк у Хмельницькому повідав чиновникам, чого хочуть люди
Арсеній Яценюк у Хмельницькому повідав чиновникам, чого хочуть люди. Фото: автора

Прем’єр-міністр, після спілкування з хмельничанами, на робочій нараді пояснив можновладцям, чого хочуть люди.

Арсеній Яценюк, який сьогодні в Хмельницькому презентував старт набору до поліції, проводить ще й робочу нараду. На ній, окрім керівництва Хмельницької області, присутні ще й керівники Вінницької, Житомирської, Чернівецької, Тернопільської та Рівненської областей, а також віце-прем’єр-міністр Валерій Вощевський, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр соціальної політики Павло Розенко та міністр юстиції Павло Петренко. 

На початку наради прем’єр-міністр України вибачився перед усіма за запізнення. Але, цитуємо: «Це було варте того». «Я зустрічався з хмельничанами. І знаєте, що хочуть люди? Щоб влада спілкувалася з ними! - заявив Арсеній Петрович. – Це логічно, про це говорили на Майдані, але влада мало спілкується з людьми, нічого не пояснює. Тому даю усім перше завдання – всі в поля! В кабінетах нічого не висидиш».
 
Говорив Яценюк і про те, що хмельничани скаржилися йому на процес люстрації. «В людей просте запитання: чому не провели люстрацію? Це стосується не Києва, а Хмельниччини! Люди вимагають справедливості, - продовжив прем’єр. – Тому я вже дав доручення і завтра сюди прибуде комісія Міністерства юстиції України з комплексною перевіркою виконання закону України про люстрацію в обласній державній адміністрації, районних державних адміністраціях, Державній фіскальній службі, податковій міліції і всіх органах державної влади».  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую