ye-logo.v1.2

Автомайданівці заявили, що їдуть до Києва вимагати звільнення усіх прокурорів з «діамантового списку»

Політика 3016

Про це заявила хмельницька автомайданівка Вікторія Середюк після того, як разом із однодумцями не добилася заяви про звільнення від Олега Синишина.

Після майже чотирьох годин пікетів, палаючих шин та перемовин під стінами прокуратури, активісти розійшлися. Заяви від хмельницького прокурора не дочекалися, але бруківку перед входом у прокуратуру таки зіпсували смаленою гумою.
«Шановні громадяни, оскільки ми вже не першу годину намагалися добити ся на прийом, але витягли його сюди, до народу, але ця людина відмовляється добровільно написати заяву на звільнення,
Сьогодні ми не бачимо сенсу тут «ухмилятися» один одному. Якщо прокурор відмовляється зараз і тут писати заяву на звільнення, то ми їдемо у Київ. З нами їде вся Україна. Ми будемо вимагати щоб Синишина, і таких як він зі списку «діамантових друзів-прокурорів» будемо вимагати, щоб їх звільнили усіх разом. По-іншому ми не бачимо ні майбутнього, ні реформ, ні переатестацій, якщо усі посади зайняті одиними й тими ж самими.
«Я заяву писати не буду», – коротко відповів Олег Синишин.
«Все. Оскільки пан прокурор сказав, що він підпорядковується Києву, ми їдемо туди. А вам – звертаючись до Олега Синишина заявила Вікторія Середюк – ми висловлюємо недовіру».

До Києва активісти поїдуть в п'ятницю, 8 квітня. 

Нагадаємо, сьогодні під стінами Хмельницької прокуратури автомайданівці та активісти з Хмельницького, Вінниці, Тернополя та Рівного вимагали від прокурора Хмельницької області Олега Синишина, написати заяву про звільнення.

Читайте також: Нардепи Хмельниччини розказали, кого хочуть бачити Генпрокурором
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую