ye-logo.v1.2

Футбол. У Городку дебютант не зміг впоратися з чемпіоном

Спорт 2009
Тарас Даньків (у білому) забив два голи в ворота команди з Городка
Тарас Даньків (у білому) забив два голи в ворота команди з Городка. Фото: з архіву

Відбувся перший матч четвертого туру чемпіонату області з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

Через те, що волочиський «Агробізнес» 29 травня зіграє свій останній матч групового етапу чемпіонату України серед аматорів проти ФК «Вінниця», поєдинок минулорічного чемпіона області в Городку проти «Епіцентру-Вікторії» зіграли завчасно.

Господарям, які цього сезону вперше грають у Прем’єр-лізі, не вдалося відібрати очки в гостей. «Мабуть, нам допомогло те, що першими забили, - каже старший тренер «Агробізнесу» Ігор Шишкін. – Але команда в Городку доволі непогана. Щоправда, я більше дивився на своїх гравців. Адже для нас нині головне якомога краще підготуватися до матчу з вінничанами, який зіграємо в Волочиську 29 травня о 18.00. Тому, вигравши в «Епіцентру-Вікторії», доволі швидко забули про цю перемогу і готуємося до вирішального матчу групового етапу чемпіонату України серед аматорів».
Волочиська команда ще в першому таймі забила два голи, потім ще два. Гравціям «Епіцентру-Вікторії» вдалося «розмочити» рахунок. Та «Агробізнес» забив ще один м’яч. У підсумку 1:5 і команда з Волочиська продовжує очолювати турнірну таблицю чемпіонату області.

Інші ж матчі пройдуть 28 травня. «Фортеця» вдома зіграє з «Енергетиком-Миклушем», «ОТГ» в Старій Синяві прийме «ДЮСШ-1». ФК «Дунаївці» в рідних стінах прийматиме «Случ» зі Старкостянтинова, а «Случ» із Красилова вдома зіграє з «Громадою».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую