ye-logo.v1.2

ВІДЕО: Як "Агробізнес" вийшов до фіналу чемпіонату України з футболу серед аматорів

Спорт 3123

Команда з Волочиська стала першою в історії футболу Хмельниччини, яка змогла стати призером аматорської першості країни.

 Матч-відповідь 1/2 фіналу між волочиським "Агробізнесом" а "ОДЕКом" з Оржіва Рівненської області видався напруженим, нервовим та святковим для фанів команди з Волочиська. Після того, як "Агробізнес" в Оржіві виграв 1:0, потрібно було зберегти цю перевагу в рідни стінах. І волочиській команді це вдалося.

"Ми побудували свою гру на контратаках, - каже старший тренер "Агробізнесу" Ігор Шишкін. - Всі розуміли ціну результата цього протистояння. І віддати належне нашим хлопцям, вони "гризли" землю, чіплялися за м’яч "зубами". Адже хто його знає, чи буде ще такий шанс колись у нас зіграти у фіналі. Ми, фактично, створили два моменти, які й реалізували. Тепер чекаємо на фінал".

"Агробізнес" перед матчем з "ОДЕКом" встиг поповнити свої ряди досвідченим Сергієм Атласюком, який виступав за професійний ФК "Тернопіль" . Свій дебют Сергій відзначив голом на 6 хвилині. Ну, а наприкінці матчу на 81 хвилині гол-красень забив Микола Темнюк. Отож, 2:0, а за сумою двох матчів 3:0 на користь "Агробізнеса" і команда з Волочиська - фіналіст чемпіонату України серед аматорів.

Вже наступного вік-енду на "Агробізнес" очікує фінал, в якому нашій команді протистоятиме чемпіон 2015 року "Балкани" з Одеської області. Чемпіонство розіграють на нейтральному полі. Та в якому саме місті, поки що невідомо.

Пропонуємо вашій увазі відео моментів та голів матчу, в якому "Агробізнес" здолав "ОДЕК":

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую