ye-logo.v1.2

Футбол. Команда з Волочиська «розтрощила» клуб з Тернопільщини (ВІДЕО)

Спорт 2253

У своєму першому матчі нового чемпіонату України з футболу серед аматорів «Агробізнес» вдало зіграв на виїзді

Волочиський «Агробізнес», який торік здобув срібні нагороду аматорської першості, розпочав новий сезон перемогою. Та ще й з рахунком 5:0!

Команда Андрія Донця зіграла в Теребовлі Тернопільської області проти тамтешньої «Ниви». «Перший тайм пройшов за рівної боротьби, але нам вдалося реалізувати один момент, коли Андрій Скакун на 16 хвилині відкрив рахунок, - каже головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець. – А в другому таймі суперник «підсів». Ми просто перебуваємо в кращій функціональній готовності, тому й вийшло так, що змогли здобути перемогу з таким рахунком».

Отже, в другій половині матчу «Нива» пропустила ще чотири голи. Спочатку, на 52 хвилині відзначився Микола Темнюк. А на 73-ій та 76ій хвилинах свої голи забили Тарас Даньків та Дмитро Юхимович. Крапку в матчі поставив Олег Кубик, який вийшов на заміну, і на 90 хвилині матчу реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером. Отож, 5:0 на користь «Агробізнеса».

Свій наступний матч чемпіон Хмельницької області в чемпіонаті України серед аматорів проведе вдома. 27 серпня «Агробізнес» у Волочиську прийматиме ще одну команду з Тернопільщини – «Чортків-Педуніверситет». Початок матчу о 18.00. До речі, команда з Чорткова також зіграла один матч, в якому в рідних стінах поступилася 0:5 команді «Ковель-Волинь».

До теми: Календар матчів 1 кола за участю «Агробізнеса» в чемпіонаті України з футболу серед аматорів.

Коментарі:

kiv 24.08.2016 08:28

вітаю з перемогою!!! Вітаю Андрія Скакуна з першим голом в чемпіонаті!!! Вперед до ВИЩОЇ ЛІГИ!!!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую