ye-logo.v1.2

Хмельницька "хуліганка" Оксана Шачко сидить в московській в'язниці "...ЗА ПУТІНА"

Суспільство 6184
Активістки FEMEN намагалися викрасти урну, в яку двацать хвилин назад кинув свій бюлетень Путін
Активістки FEMEN намагалися викрасти урну, в яку двацать хвилин назад кинув свій бюлетень Путін

Хмельничанка Оксана Шачко має відсидіти 12 діб за хуліганство у Москві на виборчій дільниці де голосував Путін. ТЕРМІН ПІШОВ

Федеральна міграційна служба Російської Федерації оголосила про намір прийняти рішення про небажаність перебування на території країни активісток жіночого руху FEMEN, які були затримані четвертого березня на одному з московських виборчих дільниць. Відповідні дані містяться в офіційному повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ Російської Федерації.

За даними відомства, ухвалення подібного рішення зобов'яже активісток організації - громадянок Україна - залишити територію Росії. Крім того, представницям FEMEN в подальшому може бути відмовлено у в'їзді в країну.
Зазначимо, активістки FEMEN були затримані четвертого березня приблизно о 2:00 дня за московським часом на виборчій дільниці номер 2079, розташованому в будівлі Російської академії наук. Зокрема, три дівчини підійшли до урн для голосування під виглядом представниць засобів масової інформації та оголилися по пояс, після цього дівчата стали викрикувати гасла і заклики проти кандидата в президенти Володимира Путіна. Активісток затримали вже через кілька хвилин. У відношенні представниць FEMEN були складені адміністративні протоколи за статтею "дрібне хуліганство".

В той же день відбувся суд, рішенням якого активістки отримали покарання у вигляді арешту від п'яти до дванадцяти діб. У свою чергу адвокати активісток заявили про плани оскаржити рішення суду. 

Нагадаємо, що метою акції "краду за Путіна" -  було наочно звинуватити кремлівську зграю в профанації виборчого процесу, шляхом махінаторского спотворення його результатів. Учасниці акції, активістки FEMEN, громадянки України Ганна Діда, Оксана Шачко та Ірина Фоміна були заламали і доставлені в Гагарінське районне відділення міліції міста Москва. Активістки готові до будь-якої "правової" оцінці свого вчинку, аж до закладу кримінальної справи.

 

 

Коментарі:

Віктор 11.03.2012 18:50

зГОДЕН  ДенисОМ. ЦЕ ВЖЕ НЫ В ЯКЫ РАМКИ НЕ ЛЫЗЕ.... 

Денис Костріца 11.03.2012 18:05

Їм ще повезло. Треба було, як в Білорусії - випороти ремінцем, поголити налисо й відпустити додому, а ще на 20 років заборонити в"їзд до країни. Вже третя країна висилає цих шльондр за межі держави. До нас у світі і так ставляться, як до людей четвертого сорту, а ще ці дівки підливають олії до вогню. Якого хріна вони їздять по світу і ганьблять нашу державу? І запам"ятайте, шановний автор цієї статті, у Кремлі сидить не зграя, а нормальний уряд з нормальним президентом, який здатний керувати країною. Нам до них, шановні, ще рости і рости. А зграя сидить в Гамериці і фінансує всіляку антиросійську пропаганду

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую