ye-logo.v1.2

Хмельницькі регіонали та екс-бютівці зірвали сесію міської ради

Політика 6820
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ

Засідання 17 сесії Хмельницької міської ради закінчилося, так і не розпочавшись.

Усе пішло шкереберть від самого початку. Із 43 депутатів, які отримали на руки свої картки, зареєструвалися для подальшої роботи лише 26, та й то із третьої спроби. Не дочекавшись офіційного початку роботи сесії, на трибуну для виступу вийшла регіоналка Оксана Кольгофер. Однак терпіння депутатів вистачило лише для того, щоб прослухати кілька речень своєї колеги. Після слів Оксани Вікторівни про те, що «є проблеми і про них вона хоче сказати», депутати почали викрикувати, що сесія неправомочна і слова ніхто нікому не надавав. Міський голова Сергій Мельник вчетверте оголосив про реєстрацію, але депутатів зареєструвалось ще менше – 22 обранці. Після цього мер сказав усім: «Сесія неправомочна і не може продовжувати роботу», і покинув залу. 

Коментарі:

Роман Шухевич 23.05.2012 19:54

А самі ж Кольгофери пам’ятається раніше говорили, що у раду прийшли не в політику гратись, а господаркою займатись і усіх закликали до цього, а тут самі політику влаштували??? Тоді, коли люди чекали вирішення своїх питань, коли маи бути обговорені значно важливіші питання, ніж інтереси (особисті) родини Кольгоферів. Самі вочевидь загрались.

Віктор 23.05.2012 16:16

ов-в-в-в. ярус. ти там не пиши таку [нецензурне слово]. симчишин типу пуп землі... типу он...  Спамери [нецензурне слово ]. взагалі розчарувався у свободі як такій. ну блін... спамерством займаються [нецензурне слово]. раскрутка чєрєз саціальні сєті.... сміх і гріг. село і люди...   СИМЧИШИН НЕ ТУПИ... МАЄШ ЩОСЬ СКАЗАТИ _ СКАЖИ А НЕ ПРИКРИВАЙСЯ ЦЕМЕНТАМИ І БАНДеРамИ.   

Ярослав Братенко 23.05.2012 16:05

23 травня 2012 року мала відбутися чергова сесія Хмельницької міської ради шостого скликання. В ході сесії депутати планували розглянути 53 питань порядку денного та заслухати інформацію робочої групи з вивчення питання щодо проведення конкурсу для організації пасажирських перевезень у Хмельницькому. Партія регіонів, яка продовжує втілювати схему повної узурпації влади в Україні і намагається знищити будь-які залишки місцевого самоврядування, сесію зірвала. Сесія не відбулася через відсутність більшости депутатів. Для участи в сесійному засідання зареєструвалося 26 депутатів з 60. На допомогу "регіоналам" прийшли "тушки" з ВО "Батьківщина та "Фронту Змін". "Ще минулого року ми озвучували заяву з приводу наступу Партії регіонів та голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи на місцеве самоврядування на Хмельниччині. І тепер цей сценарій безпосередньо намагаються зреалізувати й у Хмельницькій міській раді. До того ж повністю нехтують інтересами громади. Адже ті понад 50 питань порядку денного стосуються в першу людей і їхніх інтересів. Це земельні питання, питання освіти, соціального захисту, охорони здоров'я, житлово-комунального господарства, пасажирських перевезень, посилення боротьби з ігровим бізнесом, боротьби з шкідливим впливом тютюнопаління. Зірвавши сесію, "регіонали" не дали змогу вирішити життєво важливі для громади питання й продовжили нищити місцеве самоврядування на догоду своїм вузькопартійним політичним інтересам", – заявив депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександр Симчишин.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую