ye-logo.v1.2

Що покажуть українські телеканали у Новорічну ніч?

Культура 3273

Українських глядачів у новорічну ніч тішитимуть зіркові «солянки». «Перший національний» приготував концерт за участю «Бурановських бабусь», Таїсії Повалій, Світлани Лободи, Павла Зіброва.

 На каналі «1+1» з 20.00 і до Нового року, а також одразу після звернення Президента, телеглядачів розважатиме Зеленський та його квартальна компанія. У новорічному випуску «Вечірнього кварталу» виступатимуть Ані Лорак, Валерій Леонтьєв, Сергій Лазарєв, Анжеліка Варум та Леонід Агутін. А вдень 31 грудня, глядачі традиційно побачать картину «Іронія долі, або З легким паром!» та «Іронія долі. Продовження».
У новорічну ніч телеканал «Україна», не змінюючи своєї традиції, покаже святковий російський «Блакитний вогник». Відзначимо, що прем'єрні російські «Блакитні вогники» канал «Україна» показує з 2007 року. З нагоди зимових свят канал зняв серію спеціальних передноворічних випусків ток-шоу «Говорить Україна», в яких розповість, як змінилося життя героїв попередніх випусків програми. У студії відбудуться «новорічні дива» - збудуться найзаповітніші мрії героїв програми. На 31 грудня «Україна» підготувала прем'єру авантюрної комедії «День Додо» про новорічні пригоди охоронця музею, якому доведеться самому протистояти грабіжникам, які переодяглися в артистів. У перших числах 2013 року глядачі каналу також побачать російську «Пісню року 2012», де виступатиме чимало українських виконавців.
А «СТБ» в новорічну ніч покаже повтор випусків програми «Х-фактор – 3». Показ «Х-фактору» канал розпочне 31 грудня о 20.00 і продовжить до ранку 1 січня. Раніше, цього ж дня в ефірі каналу – телевізійні фільми: «Сім верств до небес», «Моя мама - наречена». Також канал відзняв новорічні спецвипуски своїх проектів «Все буде добре» (о 16.00) та «Неймовірна правда про зірок». Гостями випуску програми будуть співачка Надія Мейхер, переможці шоу «Майстер шеф». А тренери «Зважених та щасливих» Аніта Луценко та Ігор Обуховський разом з ведучою Надією Матвєєвою поділяться своїми порадами, як зробити свято незабутнім. «Неймовірна правда про зірок» стартує о 18.20. У випуску знаменитості розкажуть, які подарунки вони приготували і де проведуть свято, згадають, в яких костюмах вони виступали на дитячих святах, і розкажуть найсмішніші новорічні історії з життя.
31 грудня «Інтер» покаже два російські прем'єрні концерти. В ефір вийде концерт «Кращі пісні-2012», у якому виступатимуть українські та російські виконавці. Окрім цього проекту, канал робить ставку на прем'єрну «Дискотеку 80-х». Також 31 грудня телеканал «Інтер» тішитиме своїх глядачів повторами новорічних «вечорів» та мюзиклів: «За двома зайцями», «Новорічний вечір с Галкіним і Басковим, «Новорічні свати». Також упродовж дня канал покаже культові радянські фільми «Любов і голуби», «Карнавальна ніч», «Кавказька полонянка, або Нові пригоди Шурика».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую