FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
8 Липня, 2024

Як у Хмельницькому проводжатимуть зиму

Фото: khmelnytsky.com

На святі проводів Зими – зустрічі Весни хмельничани побачать лазерне шоу та визначать найсмачніший шашлик.

Під головуванням заступника міського голови Григорія Давиденка відбулося засідання організаційного комітету з проведення свята проводів Зими - зустрічі Весни "Іде весна – пора цвітіння... Усе навколо ожива!", яке відбудеться 24 лютого. Свято традиційно відбудеться в парку культури та відпочинку ім. М.Чекмана. Офіційні заходи розпочнуться о 13 годині. про це повідомляють у Хмельницькій міській раді.
На хмельничан та гостей міста чекатимуть виступи духових оркестрів на усіх майданчиках парку, вікторини, спортивні змагання, виступи мистецьких колективів. До Хмельницького на свято завітає театр пісні "Пісенне мереживо" із Кам’янця-Подільського, артисти фольклорного колективу представлять свою концертну програму. Не обійдеться і без традиційного частування кашею. Також під час проведення свята буде організована виїзна торгівля.
Проте родзинкою цьогорічного свята буде проведення міського фестивалю шашлику "Смакота на шампурі – 2013". Участь в ньому братимуть кращі торгові марки міста та заклади харчування. Переможця визначатимуть як члени професійного журі, так і пересічні хмельничани.
О 19.00 розпочнеться лазерне шоу та святкова дискотека.
Свято поводів Зими – зустрічі Весни є одним із найяскравіших дійств, яким завершується цикл новорічних та зимових свят. Усі хто завітає 24 лютого у парк ім. М. Чекмана отримають багато позитивних вражень та яскравих емоцій.