ye-logo.v1.2

Чи стежите ви за модою?

Культура 2600

Поцікавилися ми у відомих подолян

Діна Кравчук, депутат обласної ради:
«Новинками моди цікавлюся, тим паче, що у мене підростає донька. Сама ж більше дотримуюся класичного стилю. Вважаю, що він – в усі часи і за будь-яких обставин актуальний. Донька теж віддає перевагу класиці. До того ж, в ліцеї, де вона навчається, цього вимагають. Звісно, їй подобаються джинси, різні модні аксесуари, але чогось супермодного чи кричущого вона не любить. Купувати люблю в магазинах – здебільшого, у Хмельницькому чи Тернополі. У деяких, куди ходжу частіше, знають мій смак, то й завжди пропонують новинки. Як кожній жінці, мені хочеться навесні купити якісь обновки – насамперед, щоб покращити собі настрій. Цієї весни вже купила собі пару костюмів та туфлі».



Неоніла Андрійчук, начальник управління праці та соціального захисту населення Городоцької райдержадміністрації:

«Звичайно, я стежу за модою. Й хочеться мати в гардеробі елементи сучасного одягу. Однак, не купую нічого тільки тому, що воно модне. Насамперед, виходжу з потреби, можливостей та власного смаку. Але й стежу за тим, щоб обновка відповідала сучасному стилю. Цієї весни ще нічого не купувала, але планую такі покупки, хоч через кризу й не все те, що раніше, можу собі дозволити. Проте, чогось новенького хочеться». Наталя Рохова, голова Дунаєвецької райдержадміністрації:
„Гадаю, кожна жінка має завжди виглядати красиво та жіночно – і на роботі, і в дома. У мене є свій стиль, свій смак, та фанатично за модою я не гонюся. В одязі надаю перевагу класиці – діловим костюмам та сукням. Якщо раніше я купувала одяг переважно чорного кольору, то нині – мій гардероб дещо „посвітлішав”: з’явилося більше одягу білого кольору та пастельних відтінків”. Лариса Висоцька, президент обласної асоціації сприяння вирішенню проблем наркоманії та СНІДу „Вікторія”:
„Звісно ж, я намагаюся бути в курсі модних подій. Мій улюблений стиль – класика, доповнена модними деталями та, звичайно ж, спортивний стиль. Люблю одяг життєрадісних кольорів - жовтого, світло-зеленого, а також традиційну чорно-білу гаму. Вбрання завжди доповнюю різними шарфиками та хусточками, а також модною біжутерією. Серед останніх новинок, котрі поповнили мій гардероб, - класичне чорне напівпальто”.
Віктор Вікарчук, депутат Хмельницької міської ради, підприємець:
“Звичайно ж, намагаюся стежити: який стиль, яка “струя”, які кольори цього сезону актуальні! Хоча віддаю перевагу діловому одягу, класичним костюмам, адже депутатська та підприємницька діяльність вимагають, відповідно, презентабельного вигляду. Модні тенденції черпаю з журналів, телебачення, час від часу телефонують з бутіків, запрошуючи подивитися нову колекцію одягу. Регулярно купую краватки, сорочки, костюми. Але усе в розумних межах, без фанатизму. Хоча на одязі намагаюся не економити - статус не дозволяє, тому не купую дешевих речей. До речі, маю у своєму гардеробі велику колекцію краваток – понад двісті штук: віддаю перевагу світлим та веселим кольорам, уникаю темних й похмурих. Що ж стосується відвідин салонів краси, то протягом останніх десяти років професійні манікюр, педикюр та косметологічні процедури стали для мене звичними гігієнічними процедурами”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую