ye-logo.v1.2

Хмельничани знімають новий художній фільм “Про злого чаклуна”

Культура 3204
Дмитра Скрипника
Для Ігора Землянухіна кінематограф - улюблена справа. Фото: Дмитра Скрипника

Кінорежисер-любитель, очільник творчої групи “МеніТра” Ігор Землянухін знімає новий фільм. Це повнометражна картина у містичному жанрі під назвою “Про злого чаклуна”.

“Спочатку ми почали зйомки фільму “Потворний”, який розповідає про п’ять років життя людей з одного двору, про те, як складається їхня доля. Однак нам не вистачило фінансування, щоб переодягнути усіх школярів у радянську форму. Тому, щоб не було творчого простою, взялися за історію “Про злого чаклуна”, - розповідає пан Ігор.
В основі стрічки твір, написана режисером.
“Якщо забрати із фільму чаклуна, це буде звичайна життєва історія. А в образі злого героя втілюються усі людські пороки. Він надламує нашу душу, забирає совість та інші риси в обмін на власні послуги”, - розповідає хмельничанин.
Зйомки стрічки, яка триватиме понад годину, відбуваються не лише у Хмельницькому, а й в інших містах, зокрема у Нетішині. Знімають здебільшого ті ж актори, що і у попередніх роботах Ігоря Землянухіна. У філмі будуть музичні моменти, які зможуть існувати самостійно у вигляді кліпів.
Завершити зйомки творча група планує у середині листопада, змонтувати фільм — у лютому. Тоді його і зможуть побачити хмельничани.
Нагадаємо, минулої зими побачила світ стрічка “Переможені” про події громадянської війни 1917 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую