ye-logo.v1.2

«У Хмельницькому з’явився валютник Робін Гуд. Купує долари по 7,5 гривні, а продає по 5,05»

Культура 2168

У театрі імені Петровського третій рік поспіль жартували футболісти та «Три товстуни»

Криза докотилася і до гумору. Саме ця тема стала основною у «кавекашному матчі» між хмельницькою командою «Три товстуни» та збірною українських футболістів «Джоні Уолкер». Вже третій рік поспіль вони збираються на одній сцені і вирішують, хто краще вміє жартувати. Минулі два рази довели, що футболісти можуть грати у КВК. Адже один «бій» вони звели у нічию, а інший – виграли. П’ятого грудня «товстуни» прагнули реваншу…

Не всі «зірки» приїхали

«Дядя Жора допомагає Ірині Бочай з дітьми. Олександр Педан – веде ранкове шоу на одному з телеканалів, а тому після обіду спить. Сергій Стахов має багато роботи. Але всі вони передають хмельничанам привіт», - ось так пояснив ведучий відсутність провідних «товстунів». Однак втрат зазнали і футболісти. Форвард криворізького «Кривбасу» Василь Сачко та голкіпер запорізького «Металургу» не змогли приїхати. А ось голкіпера дніпропетровського «Дніпра» та збірної України В’ячеслава Кернозенка глядачі побачили лише під час представлення команд-учасниць. А далі… лише чули, як він співав за кулісами. А все через те, що В’ячеслав має травму спини і не хотів з’являтися на публіці в «розібраному» стані. Однак, здається, це не засмутило присутніх, які протягом двох годин хапалися за животи від сміху. Цього разу честь «Джоні Уолкера» захищали екс-гравці «Поділля» Олександр Гуменюк та Микола Федорко, тренер Олександр Порицький та гравці хмельницького клубу Олексій Сендель, Віталій Балицький та Лев Сергеєв. До речі, вже давненько біля кас театру не доводилося бачити спекулянтів (ось такий би ажіотаж на футболі!). П’ятого грудня вони були! Квитки у касах коштували від 10 до 30 гривень, а в них – по п’ятдесят.

Посміялися з життя

Отож, криза, виявляється, не завадила «власнику двох кіосків на «золотій алеї» у Хмельницькому, напившись, погасити борг України за газ». Принаймні, так зі сцени твердили «товстуни». А ось футболісти, окрім жартів, продемонстрували ще й вміння танцювати – ірландську польку! Не обминули і нові штрафи для водії. Так, Олексій Сендель «поскаржився», що «даішники» стали нахабнішими, зупинивши його із запитанням: «А де машина?». А 17 листопада, коли вступили у дію нові штрафи, на думку футболістів, даішники розшифрували, що таке ДТП – «Дай триста п’ятдесят». Актуальною стала й тема долару. «Три товстуни» порівняли «зелений» з… цитуємо: «Цей долар взагалі, як чоловіче достоїнство - як тільки Юлія Володимирівна за нього взялась, він одразу ж підніматися почав...» Повз політики теж не пройшли: «Кабмін нещодавно хотів знову зняти з посади Віктора Берлогу, але, як завжди, відсмоктали лапу». Ну, а фіналом протистояння стали оцінки за останній конкурс, завдяки яким з різницею у 0,2 бали перемогли «Три товстуни». Як зазначив капітан «Джоні Уолкера» Сашко Гуменюк, головне те, що свято вдалося, а перемогла все одно дружба. Отож, наступного року, ймовірно, «Три товстуни» знову зустрінуться на одній сцені з футболістами, щоб вирішити – хто краще вміє жартувати.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую