ye-logo.v1.2

«Динамо» втратило очки на останній хвилині

Культура 1518

Хмельницькі вболівальники скучили за футболом. Це підтвердив перший офіційний матч «Динамо» на рідному стадіоні, де, попри прохолодну погоду та дощ, зібралося близько двох тисяч глядачів. До того ж, 11 квітня грали проти лідерів другої ліги групи «А» – тернопільської «Ниви».
Від новоствореного «Динамо», мабуть, очікували лише перемоги. А побачили… прикру поразку. Вже на першій хвилині поєдинку хмельничани ледве не «розпечатали» ворота суперника. Але удару Олексія Сенделя забракло сили та точності. Фактично весь перший тайм команди грали на зустрічних курсах та без воріт. Вся боротьба точилася або в центрі поля, або… біля воріт господарів. Але відкрити рахунок судилося футболістам «Динамо». Стрімка контратака хмельничан завершилася точним пасом Олександра Грищука та Євгена Нікітіна, який самотужки увірвався у штрафний майданчик «Ниви» і влучно пробив повз воротаря у дальній кут. Для новачка «Динамо», який раніше виступав за білоруський «Дніпро», це перший гол у чемпіонаті України. Як, власне, і для самої команди в цьому році.
Але втримати переможний для себе рахунок хмельничани не змогли. Щоправда, на думку багатьох глядачів, свою руку до цього доклав арбітр матчу з Чернівців – Юрій Мосейчук. Він на 72 хвилині матчу у діях Сергія Якубовського, який в цей день відзначав 19 рік народження, побачив порушення правил і призначив штрафний. «Нива» розіграла «стандарт», крапкою якого став влучний удар Нікитського.
Рахунок 1:1 протримався до 92 хвилини! До завершення матчу залишалося зіграти лише 60 секунд. Але нічийний рахунок не зберігся. Черговий штрафний, навіс і м’яч у сітці воріт Василя Козіброди. «Динамо» кинулося відіграватися разом із голкіпером, який прибіг у чужий штрафний майданчик під час виконання кутового. Але Козіброда не дотягнувся до м’яча, а Віталій Балицький, який зумів пробити по воротах «Ниви», не влучив. Тернополяни поїхали з Хмельницького з трьома очками.
«Безумовно, прикро програвати матч у компенсований час, – заявив після гри головний тренер хмельничан Володимир Рева. – Та й два голи пропустили після стандартів. Самовіддача у моїх футболістів була достатня, але не вистачило майстерності в контролюванні м’яча». Ну, а в наступному турі «Динамо», нарешті, здобуде три очки – без бою. 17 квітня хмельничани мали б зіграти на виїзді проти «Княжої-2», яка знялася з чемпіонату, а тому «Динамо» зарахують технічну перемогу.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую