ye-logo.v1.2

Украдені костюми Володимира Смотрителя коштують біля 100 тисяч гривень

Культура 2845
У Володимира Смотрителя вкрали театральні костюми до п
У Володимира Смотрителя вкрали театральні костюми до п'ятьох вистав та концертну гітару. Фото: i.ytimg.com

Директор монотеатру "Кут" підрахував збитки від крадіжки театральних костюмів.

На межі зриву опинилися виступи народного артиста України, директора Хмельницького монотеатру «Кут» Володимира Смотрителя. Актор зібрався в гастрольний тур п’ятьма державними академічними театрами столиці, а його днями обікрали.

«18 вересня о п’ятій ранку, напередодні від’їзду до Києва невідомі пограбували два мікроавтобуси, які стояли біля театру. У багажниках транспорту лежали театральні костюми до п’ятьох вистав та концертна гітара. Також грабіжники розбили вікно у автомобіля. Ми викликали поліцію, але у зв’язку з тим, що ми дуже поспішали, не стали їхати до відділку, адже зривати тур не хотіли», - каже Володимир Петрович.

За словами актора, збитки від крадіжки великі, адже костюми є ексклюзивними та шилися під замовлення. «Ми підрахували вартість втраченого майна – це майже сто тисяч гривень. Найближчим часом прийдеться відновлювати усе», - ділиться директор «Кута».

Незважаючи на прикрий інцидент, Володимир Смотритель не відмовився від гастрольного туру та повідомив, що це ніяк не вплине на його виступи в столиці. «З Хмельницького мої колеги передають мені запасні костюми. Так що гастрольний тур відбудеться за графіком. Гітара так само буде», - повідомив він.

Нагадаємо, що з 20 по 24 вересня Володимир Смотритель гратиме п’ять моновистав у п’яти різник академічних театрах Києва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую