ye-logo.v1.2

Директор філармонії звернувся до поліції та СБУ з проханням охороняти заклад під час концерту Бабкіна

Культура 4368
Концерт Сергія Бабкіна у Хмельницькому відбудеться
Концерт Сергія Бабкіна у Хмельницькому відбудеться. Фото: автора

Концерт Сергія Бабкіна у Хмельницькому не скасовували.

Сьогодні, 23 жовтня, у Хмельницькій обласній філармонії має відбутись концерт Сергія Бабкіна. Аби він пройшов спокійно без провокацій, які напередодні анонсували радикально налаштовані молодики, директор закладу, звернувся із заявою до правоохоронців з проханням охороняти заклад під час виступу артиста.

“Усіх мешканців Хмельницького, які придбали квитки, прошу зберігати спокій і не звертали уваги на жодні провокації. Також я сьогодні відправив листи до Національної поліції області та СБУ, в якому прошу їх офіційно сприяти забезпеченню порядку біля філармонії під час проведення концерту. Договір оренди з артистом буде підписаний”, - розповідає директор Хмельницької обласної філармонії Олександр Драган.

За його словами, у п'ятницю ввечері, став випадковим свідком того, як біля філармонії виконувався невідомий обряд спалювання афіш Сергія Бабкіна. Серед них був помічений і депутат облради Віктор Бурлик. Таких дій свого колеги-депутата Олександр Драган категорично не сприймає.

“Я буду звертатись до голови фракції “Свободи” у Хмельницькій облраді Івана Гончара, до міського голови (Олександр Симчишин - однопартієць Бурлика - авт), щоб вони відповідально віднеслися до членів своєї політичної сили і не допустили провокацій в нашому Хмельницькому і нищення комунального майна. Мені дивно, чому громадська організація “Правий сектор”, яка навіть не є політичною структурою, спромоглося прийти і поспілкуватися, пояснити, як вони бачать вирішення даної ситуації. А депутат обласної ради (Віктор Бурлик - авт.) ходить і робить тут погрози, заяви, спалення”, - зазначив Олександр Васильович.

Директор додає, що усіх молодих людей, які влаштовували “шоу” під стінами філармонії у п'ятницю ввечері, запрошує у заклад на концерти.

“Цих молодих людей, які це “шоу” влаштовували, запрошую у філармонію. В нас є дуже багато заходів для молоді, розвиваючих концертів, для заспокоєння психіки. Добре впливають на естетичний смак і органні концерти симфонічного оркестру. Вони підуть їм на користь”, - запрошує Олександр Драган.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую