ye-logo.v1.2

У Хмельницькому обладнають кілька місць для купання на Водохреще

Культура 3399
Надзвичайники, медики та правоохоронці контролюватимуть ситуацію по обидва береги Південного Бугу
Надзвичайники, медики та правоохоронці контролюватимуть ситуацію по обидва береги Південного Бугу. Фото: автора

Усі точки на річці Південний Буг.

В обласному центрі визначились із місцями для купання на свято Водохреще. Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення і охорони праці Хмельницької міськради Дмитро Білоус, спеціально обладнають чотири точки на річці Південний Буг. 

«Облаштують три пірси з правої сторони річки Південний Буг - біля аварійно-рятувальної станції і ДЮСША «Спартак». На лівому березі буде місце в кінці пляжу, де пост, на який ходять моржі купатись. Загалом чотири спуски. Люди можуть спокійно зайти на пірси, спуститися і піднятися», - розповідає начальник.

За його словами, на обох берегах розкладуть спеціальні намети – пункти обігріву. Також контролюватимуть ситуацію медики, рятувальник та поліція. Чергувати розпочнуть із 18.00 години 18 січня до 18.00 години 19 січня. Щодо інших водойм, то Дмитро Дмирович каже, їх орендарі чи власники мають самостійно забезпечити безпеку перебування на воді.

Начальник управління культури та туризму міськради Артем Ромасюков зазначив, що традиційне освячення водойми відбудеться поблизу рятувальної станції. Час – 13.00 година.

На річці спеціально обладнають чотири спуски

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую