ye-logo.v1.2

Нове шоу... на Хмельницькому майдані

Культура 2663

Наймасштабніший в історії України танцювальний проект "Майdан's" завітає до нас 5 лютого

МАЙDАН'S – це унікальний, перший в Україні проект телеканалу "Інтер", який несе в собі грандіозну ідею об’єднання талановитої української нації. І вперше її поєднає не політика, не власні проблеми, а надзвичайне та романтичне мистецтво танцю. Дійство об’єднає тисячі людей з різних кутків країни, незалежно від їхнього віку, професій та хореографічної підготовки.

Під керівництвом найвидатніших хореографів, дванадцять великих міст України будуть змагатися між собою! Вони спробують довести, що тільки їхнє місто гідне звання Танцювальної Столиці України! Сотні студентів, робітників, бізнесменів та пенсіонерів влаштують незабутнє, феєричне карнавал-шоу!

Щотижня, в прямому ефірі телеканалу "Інтер"! Із самого серця столиці – Майдану Незалежності! Не лише судді, а й мільйони українців вирішуватимуть: яке з міст гідне звання танцювального чемпіона! Впродовж лютого та березня творча команда проекту "МАЙDАН'S" разом з відомими українськими хореографами подорожуватиме містами країни, щоб запросити вас на великий танок. Реєстрація учасників шоу у Хмельницькому відбуватиметься 5 лютого на майдані Незалежності з восьмої ранку до шостої вечора.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую