ye-logo.v1.2

«Мистецтво заради миру»: у Хмельницькому відбудеться виставка-продаж творчих робіт

Культура 2178
Вилучені кошти підуть на допомогу бійцям АТО
Вилучені кошти підуть на допомогу бійцям АТО. Фото: kult.km.ua

Вилучені кошти передадуть волонтерам, які допомагають бійцям.

У п’ятницю, 16 лютого, у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва відкриють виставку – продаж творчих робіт під назвою «Мистецтво заради миру». Як повідомляють у міському управлінн культури та туризму, гостям представлять роботи учнів дитячих шкіл естетичного виховання міста, а також живописці Володимир Корнєв і Володимир Овчарук.

«Тематика творів різноманітна. Будуть представлені роботи, які люблять і вміють малювати і юні, і дорослі художники: рідне місто й уявні місцевості, гарні краєвиди з горами, річками, хатками й будиночками, романтичні мандри морями, улюблених домашніх мешканців – братів наших менших, якість цікаві події, що вразили дитячу уяву», - йдеться у повідомлені.

Будуть на виставці живописні етюди й замальовки, графічні рисунки і декоративний розпис по паперу і шовку (батик), тендітні маленькі янголятка – обереги, зроблені різних матеріалів, різнобарвні глиняні вироби, а також вироби з текстилю – лялечки, кумедні звірятка, різноманітні сувеніри. Кошти, що вдасться заробити, організатори виставки планують, як і в минулому році, передати волонтерам, які опікуються військовими частинами, що воюють в АТО.

Відкриття виставки відбудеться 16 лютого о 16:00 годині у виставковій залі Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Адреса: вулиця Проскурівська 65.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую