ye-logo.v1.2

«Євробачення-2018»: наш земляк не потрапив до фінального відбору

Культура 2100
Нажаль, співаку не вдалося попасти у фінал пісенного конкурсу
Нажаль, співаку не вдалося попасти у фінал пісенного конкурсу

Юрко Юрченко заспівав пісню «Stop killing love», але до фіналу таки не потрапив.

Вчора, 17 лютого в Україні пройшов другий півфінал Національного відбору на «Євробачення-2018». На перемогу претендували 9 виконавців, серед яких був на земляк – 45-річний Юрко Юрченко, який родом з села Майдан-Олександрівський, що у Віньковецькому районі.

На пісенному конкурсі співак виступив з композицією «Stop killing love». Музику та слова до неї склав сам Юрко Юрченко. При цьому пісня виконується двома мовами – українською та англійською. «Спочатку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог...А Бог і є Любов...Люди! Не вбивайте Любов!!!», - йдеться у підписі до треку.

Судили відбір на «Євробачення-2018» Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов (засновник групи The Maneken і саунд-продюсер).

Члени журі, коментуючи виступ Юрченка, зазначили, що оригінальний та водночас серйозний номер, який є «сповіддю» артиста Юрченка, не підходить для фіналу «Євробачення» і не буде там зрозумілий. «Мені це дуже подобається, але я не впевнений, що це може бути у фіналі», - сказав Данилко.

На критику та зауваження суддів, Юрченко сказав, що у нього набагато яскравіші і цікавіші цілі. «Моя пісня про Апокаліпсис, який обов’язково настане. Мене цікавить більше спасти одну людину і витягнути її з пекла. Тому я поїду і свою піснею витягну суддю «Євробачення» звідти», - сказав співак.

Зрештою судді віддали «Юркешу» лише 3 бали, а глядачі – 5.

До речі, виборювати першість на конкурсі «Євробачення-2018» будуть The Erised, Laud, Vilna, Melovin, Tayanna та Kadnay. Фінал, у якому з шести учасників буде визначено виконавця, що представить Україну у Португалії, призначений на 24 лютого.

Нагадаємо, «Євробачення-2018» відбудеться 8-12 травня у столиці Португалії, Лісабоні, завдяки співаку Салвадору Собралу, який 2017 року переміг на конкурсі у Киві з піснею «Кохання для двох». 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую