ye-logo.v1.2

Маленьких хмельничан запрошують на ігрову зустріч з персонажами казок Джулії Дональдсон

Культура 1653
Фото: living-on-the-rainbow.blogspot.com

У книгарні «Є» відбудеться дитяча субота.

Дітей віком від 4 до 8 років запрошують до хмельницької книгарні «Є» на ігрову зустріч «Містичний казковий світ Джулії Дональдсон» та перегляд мультфільму.

Як повідомляють організатори, пропонує малятам познайомитися з трохи містичним світом «Ґруффало» та персонажами інших казкових пригод Джулії Дональдсон. Дітлахи будуть дивитись мультфільм, читати «Місце на мітлі» та на мить стануть «печерними Розмалюками»!

«Джулія Дональдсон – сучасна британська письменниця, що у співавторстві з відомим ілюстратором Акселем Шеффлером створила цілу серію цікавих римованих історій. Ці прекрасні поетичні казки закохали в себе сучасного європейського дошкільника. Хоча поетична форма значно зменшує шанси на переклад та видання в інших країнах, та, на щастя, дітищам авторки поталанило не лише стати супер-бестселлерами на батьківщині, але й бути перекладеними на більш ніж 50 мов світу», - додають організатори.

Ігрова зустріч «Містичний казковий світ Джулії Дональдсон» відбудеться у хмельницькій книгарні «Є» (вулиця Проскурівська, 2) 24 лютого о 12.00 годині. Вхід вільний.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую