ye-logo.v1.2

Вхід на перший день Respublica FEST буде безкоштовним

Культура 5706

Витрати компенсують із міського бюджету.

 У п’ятницю, 31 серпня, у Хмельницькому стартує фестиваль Respublica. Як повідомив заступник Хмельницького міського голови Володимир Гончарук, для містян та гостей зроблять подарунок і вхід у цей день буде безкоштовним. На 1 та 2 вересня квитки потрібно купувати.

«Оскільки фестиваль перенесли з однієї локації в іншу, і велика кількість людей повинні змінювати свої плани, - ми, як муніципалітет, робимо перший день 31 серпня безкоштовним. Це наш подарунок хмельничанам і гостям міста», - зазначив Володимир Гончарук.

За його словами, місто зацікавлене у розвитку подієвого туризму та фестивального руху. Перемовини про можливість перенесення Respublica до Хмельницького тривали десь півроку. Розглядали різні локації, але потім вирішили, що Молодіжний парк підходить найбільше для фесту такого масштабу.

«У нас була два варіанти – або закрити фестиваль, або перенести локацію. Також, ми дивимось, як роблять великі фестивалі в Україні і, в принципі, копіюємо їх. Одна людина не може його тягнути, тому постійно шукаємо партнерів і туди їдемо. Щодо Кам'янця, то там дуже погана логістика і ми почали втрачати людей, які не можуть туди доїхати», - пояснив ситуацію із вибором локації проведення організатор Respublica та голова ГО «Територія» Андрій Зоїн.

Активіст додав, що ще одна причина перенесення фесту з Кам'янця – це відсутність великого майданчика, де може вмістити 10 тисяч осіб. Хмельницький молодіжний парк для концертів такого масштабу ідеально підходить.

Читайте також: Три дні та три сцени: з’явився список та розклад виступів гуртів на Respublica FEST

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую