ye-logo.v1.2

Стало відомо, чи потрапив гурт "Мотор’ролла" у прямі ефіри "Х-фактору"

Культура 3815
Настя Каменських не обрала хмельничан для виступів у прямих ефірах
Настя Каменських не обрала хмельничан для виступів у прямих ефірах. Фото: xfactor.stb.ua

Завершився другий тренувальний табір проекту.

Вчора, 17 листопада, вийшов 12 випуск проекту "Х-фактор 9" на каналі "СТБ", де бере участь хмельницький гурт "Мотор’ролла". Цього разу учасники проекту змагалися за місце у прямих ефірах. Всього до наступного етапу могло пройти 12 вокалістів.

"У якийсь момент ми почали розуміти, що "Х-фактор" - то не є конкурс вокалістів, або конкурс артистів. "Х-фактор" - це щось цікаве, що має бути в кожній людині, що дозволяє йому виходити на сцену і відчувати себе артистом. Цей "х-фактор" можна побачити тільки, коли створені умови несприятливі до нормального життя, - розповів перед виступом фронтмен гурту Сергій Присяжний. - Ми потрапили фактично в армійські лави. Туалет по дозволу, на вулицю по дозволу. Я вважаю, що ми героїчно пройшли цей етап. Якщо ми пройдемо далі, то це буде нова сторінка в житті групи "Мотор’ролла".

Хмельничани виступали у категорії "Гурти", де трійку кращих обирала Настя Каменських. Музиканти першими вийшли на сцену, виконавши пісню "Я піду в далекі гори". Каменських сказала гурту "так", тому вони сіли на стілець.

Але не довго артисти сиділи на "щасливому стільці". Незабаром зіркова суддя змінила свою думку, посадивши на їх місце гурт "Lucky4". "Мотор’ролла" ж на цьому етапі покинула проект.

Нагадаємо, тиждень тому "Мотор’ролла" з успіхом перемогла своїх молодих конкурентів, переспівавши пісню Кіркорова.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую