ye-logo.v1.2

«Мої ноги стали танцюючими»: Леся Нікітюк здобула срібло у фіналі «Танців з зірками»

Культура 6408
У фіналі Леся і Максим станцювали три танці
У фіналі Леся і Максим станцювали три танці. Фото: 1plus1.ua

Незважаючи на низькі бали суддів, відома хмельничанка посіла друге місце у танцювальному шоу.

Вчора, 25 листопада, відбувся суперфінал шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1". Фіналісти проекту Леся Нікітюк і Макс Єжов, Іраклі Макацарія і Яна Заєць, Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова протягом 14-ти тижнів відчайдушно боролися за перемогу. Вчора вони виконали по три танці. Два з них глядачі вже бачили раніше в ефірах: це перший виступ пари і найяскравіший номер за сезон. Третій танець – "За перемогу", в ньому пари мали продемонстрували всі свої набуті танцювальні вміння.

Перший танець Лесі Максима у фіналі - стріт-фанк під пісню Лободи "Суперзвезда". "Лесінька у фіналі. Хто б міг таке сказати? Як у фантастичному кіно. Сама не очікувала, - прокоментував Влад Яма виступ пари. - Не ображайся, але за рівнем технічним, здається, ніби тебе все ж колись вкусив Комаров. Твій танець, незважаючи в якому стилі виконаний, він народний. Тому, що кожного разу народ доводить мені, що це все ж таки танець".

Найулюбленішим танцем Лесі для глядачів і членів журі виявився віденський вальс під ліричну народну пісну "Цвіте терен". Як зауважили судді, саме з цього моменту Лесю перестали сприймати лише, як гумористичну героїню.

"Усі зірки цього проекту мріяли потрапити до суперфіналу і мати таку ж популярність як у вас. Ви яскравий приклад того, як народна улюблениця може навіть у тацювальному шоу перемогти. А ще я гадаю, що продюсери, які в вас не вірили, зараз кусають собі лікті", - зазначила Катерина Кухар.

Фінальний танець пари на проекті був у стилі "ф’южн". "Ваш фінальний танець трішки нагадував попурі з всіх найкращих рухів, яких ти навчилася на цьому паркеті. Але воно й правильно. Гарні досягення, - сказав Дмитро Монатік після завершення виступу Нікітюк. – Не підвела своїх прихильників, все зробила гарно".

Переможцем проекту стала пара, яка набрала найбільшу кількість балів у сумі за результатами оцінювання суддів і глядацького голосування. Ними стали Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова. Леся Нікітюк і Макс Єжов отримали найнижчу кількість балів від суддів, але посіли друге місце завдяки підтримці глядачів.

У своїй фінальній промові Леся розповіла, що довго вагалася, чи йти на це шоу. "Ви знайте, коли в дитинстві я сказала мамі, що хочу співати, вона сказала: "заспівай". Я заспівала і вона відвезла мене в басейн. Коли я сказала мамі, що хочу танцювати, мама продовжувала водити мене в басейн. Коли через дуже багато років я прийшла на шоу "Танці з зірками", я пройшла неймовірний курс підготовки і мої ноги стали танцюючими. Я танцювала для всіх вас", - заявила хмельничанка.

Читайте також: Влад Яма пообіцяв з’їсти аркуш паперу, якщо Нікітюк виграє у фіналі “Танців з зірками”

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую