ye-logo.v1.2

Новорічно-різдвяні свята наближаються: як гулятимуть у Кам’янці-Подільському (ПРОГРАМА)

Культура 3554
Усіх жителів міста і гостей-мандрівників запрошують на новорічно-різдвяну акцію «Від Миколая до Йордана»
Усіх жителів міста і гостей-мандрівників запрошують на новорічно-різдвяну акцію «Від Миколая до Йордана». Фото: з архіву редакції

Святкові заходи тут розпочнуться на початку грудня, а завершаться останніми днями січня.

Уже традиційно Кам’янець-Подільський готує насичений цикл святкових заходів. У програмі – багато майстер-класів, концертів, новорічних пригод на будь-який смак. А найголовніші – відкриття світлиці святого Миколая та головної ялинки, яка цього року засіяє у центрі парку Героїв Євромайдану.

Розпочнеться святкова акція першого грудня з виставки «Історія унікального експонату» у Галереї мистецтв. Для малюків і дорослих підготували цикл цікавий майстер-класів, які триватимуть впродовж грудня:

  • 8.12 - майстер-клас «Новорічні іграшки з бісеру» (Галерея мистецтв)
  • 15.12 - майстер-клас «Символ 2019 року своїми руками» (Галерея мистецтв)
  • 20.12 - майстер-клас з виготовлення новорічної прикраси «В очікуванні дива» (Центральна бібліотека імені Костя Солухи)
  • 22.12 - майстер-клас «Екоялинка з різних матеріалів» (Галерея мистецтв)
  • 29.12 - майстер-клас «Новорічні кулі з паперових модулів» (Галерея мистецтв)

У Виставковій залі 16 грудня відкриють виставку дитячих робіт «Морозні візерунки». Відкриття Головної ялинки міста та світлиці Святого Миколая відбудеться 19 грудня у парку Героїв Євромайдану.

Протягом двох днів, 22-23 грудня триватиме виставка-ярмарок особливих подарунків «Вулик» у Виставковій залі. Новорічна дискотека з елементами квесту пройде у парку Героїв Євромайдану 23 грудня.

25 грудня у храмах міста пройдуть різдвяні концерти народної дитячо-юнацької хорової капели «Журавлик». 28 грудня запланували загальноміський новорічний ранок для дітей пільгових категорій у міському Будинку культури.

Новорічне диско-паті розпочнеться о першій годині ночі 1 січня у парку Героїв Євромайдану. О 14 годині цього ж дня тут відбудеться загальноміський новорічний ранок для дітей «Зимова казка».

9 січня в Кам’янці-Подільському пройде загальноміський вертеп та святкова коляда «Христос народився, славімо його» (парк Героїв Євромайдану). Різдвяні зустрічі з «Лірою» можна буде відвідати 13 січня у центральній бібліотеці імені Костя Солухи. Цього ж дня запланували фольклорний фестиваль «Подільська Маланка» у парку Героїв Євромайдану.

Завершиться новорічно-різдвяне святкування 18 січня концертом «Нова радість стала» у міському Будинку культури.

Фото: kam-pod.gov.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую