ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому куди піти 3-9 грудня

Культура 2516
Фото: canva.com

Програма заходів.

Цього тижня до Хмельницького з концертом приїжджає відомий український співак Арсен Мірзоян. Крім того, протягом наступних кількох днів будуть виступи і концерти місцевих гуртів.

У п’ятницю в нашому місті відбудеться форум жінок, тож представниць прекрасної статі запрошують відвідати захід. В суботу в театрі Старицького покажуть виставу «Чорного квадрату, а в неділю в обласній філармонії виступить грузинський ансамбль «KUTAISI».

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому діє виставка живопису "Поміж білим і чорним" Ігоря Бадяка та виставка Олександра Дубовика "Лабіринт значень". Виставка живих метеликів та інших комах триває у ЦУМі. У виставковій залі школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва демонструють фотовиставку "Дарунок бога" Володимира Оглобліна та Олени Долженко. У четвер в музеї-студії фотомистецтва відкриють виставку світлин "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (3 грудня)

Фото: arogyayogaschool.com

Мантра-йога з гуртом Gauranga

На заході ви дізнаєтеся про вплив звуку на людину, значення медитації у нашому житті, познайомитеся з чудовими, світлими музикантами, які мають досвід духовної практики та вегетаріанства понад 20 років, відчуєте великий заряд позитиву та теплої енергії, якими буде наповнений весь простір.

Коли: 18:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: вільні внески

Вівторок (4 грудня)

Фото: zi.dn.ua

Концерт Арсена Мірзояна

Чоловік, який вміє дивувати.Завжди непередбачуваний, новий та незмінно справжній Арсен Мірзоян вирушає з презентацією четвертого альбому.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 130-380 гривень

Тренінг-профілакторіум "Збережи головну цінність"

Тренінг-профілакторіум покликаний інформувати про актуальність профілактичної діагностики функціональних порушень здоров’я молочної залози через згубний вплив психоемоційних факторів і стресових життєвих ситуацій на жіноче здоров'я.

Коли: 13:00

Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47Вартість: 10-20 гривень

Середа (5 грудня)

Фото: hneu.edu.ua

Тренінг «Аналітика для бізнесу: маркетингові дослідження»

Тренінг буде цікавим передусім менеджерам із маркетингу/продажу/реклами/PR, CRM-менеджерам. Мета тренінгу: дізнатися нюанси організації і проведення маркетингових досліджень, зрозуміти класифікацію досліджень і специфіку їхнього проведення та використання; навчитися професійно взаємодіяти з дослідницькими агентствами.

Коли: 14:00

Де: Інформаційно-аналітичний центр, Агенція сталого розвитку "АСТАР", вул. Героїв Майдану, 38

Вартість: 500 гривень

Лекція №2 "Характер - відбиток сили"

Кожен із нас має свій характер. І кожен характер має свої сильні й слабкі сторони. Сильні сторони – це те, що нам допомагає рухатися й розвиватися, а слабкі – те, що до цього руху й розвитку спонукає.

Коли: 18:30

Де: Мистецький простір, просп. Миру, 103/1

Вартість: безкоштовно

Концерт "Величному роду - велике життя"

Гурт "Родина": Наталія Ноль, Катерина Мельничук, Олександр Якубов, Катерина Безсонова, Оксана Міщук. У концерті беруть участь лауреат Всеукраїнських та міжнародних конкурсів Зразковий дитячий хор "Подільські солов'ї", керівниця - Наталія Бухта, Дитяча студія Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля", керівник - Олег Капелюх, Заслужена артистка України Майя Онищук, гурт "Мотор'Ролла", Оркестр Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля", диригент - Олександр Якубов, ведучий - Лауреат міжнародного фестивалю "Слов'янський базар", Віктор Шайда.

Коли 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 9

Четвер (6 грудня)

Фото: facebook.com

Виставка фотографій "Лінія фронту. Рік 2018" Андрія Дубчака

У День ЗСУ в рамках мистецького проекту «Життя на «нулі»(організатор Інна Єрмакова) відбудеться відкриття фотовиставки військового кореспондента Радіо Свобода Андрія Дубчака. В фотопроекті будуть представлені у фотознімках та історіях «нулі» 35-ї окремої бригади морської піхоти у Широкині та Водяному на узбережжі Азову, «нулі» 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади («Едельвейси») під Попасноою (Луганщина) та інші фотоісторії передової за цей «крайній» 2018-й рік.

Коли: 16:00

Де: вул. Проскурівська 56, Хмельницький музей-студія фотомистецтва

Вартість: безкоштовно

Презентація збірки "Церебро" Андрія Бондаря

Український письменник Андрій Бондар презентує свою нову прозову збірку «Церебро» (Видавництво Старого Лева) та розповість, які таємниці ховаються за назвами книг автора, до якого жанру можна допасувати історії із нової книжки і де проходить межа у збірці між реальним та магічним. «Церебро» — нова збірка малої прози Андрія Бондаря, яка впроваджує читачів у химерний світ маленьких людських пригод. Випадкові зустрічі, типові ситуації, які трапляються в кожного, спонукають замислитись, ухвалити рішення, діяти. Особливість цих текстів у тому, що деякі з них списані з реального досвіду, а інші — цілком вигадані — суцільна макабра і фантасмагорія.

Коли: 17:00

Де: Хмельницький Обласний Художній музей, Проскурівска, 47

Вартість: безкоштовно

П'ятниця (7 грудня)

Фото: poradavam.pp.ua

Форум жінок Хмельниччини

Запрошують усіх охочих успішних представниць прекрасної статі та тих, які мають велике бажання стати такими. Основною метою форуму є створення комунікативної платформи для жінок Хмельницького регіону з успішними представницями бізнесу, політики, культури, громадського сектору, дипломатичних установ, журналістики з України та країн ЄС, об’єднання знань та досвіду, налагодження подальшої співпраці для досягнення економічного зростання та підвищення конкурентоспроможності Хмельниччини та нашої держави в цілому.

Коли: 10:00

Де: Хмельницький університет управління та права, вул. Проскурівська, 57

Вартість: безкоштовно

Субота (8 грудня)

Фото: artkvadrat.com

Комедія "Чорний квадрат. Медовий місяць"

Легка фірмова комедія на вічні теми кохання, зради й розуміння.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 130-320 гривень

Майстер-клас "Кристалізація: чарівне дерево, сніжинка, ялинка"

Як утворюється сніг? А як сніжинки? А чи ви знали, що сніжинку можна зробити самому і не з паперу?! От на майстер-класі якраз такому вчитимуть. Для дітей 6-14 років.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Практичний семінар "Крізь мозок. Маркетинг, якому важко опиратися"

Про що говоритимуть: що таке бренди для мозку людини; якому бізнесу потрібен бренд, а якому ні; як люди сприймають та обробляють інформацію з реклами; що викликає увагу та потрібну емоцію у клієнтів; тексти, картинки та звуки у маркетингу; принципи стратегічного керування брендами.

Коли: 13:00

Де: ТЦ "Либідь-Плаза", вул. Кам'янецька, 21

Вартість: 499 грн

Івент "Побудова ефективної системи лідогенерації"

Запрошують сейлз менеджерів та всіх, хто цікавиться продажами. Спікер - Олександр Івахненко (м. Харків) - Chief marketing officer в UX Energy, Chief Marketing Officer IT Recruitment & Management 3.0, COO Senior Business Solutions Consultant, має досвід роботи в продажах 18 років, створював та керував відділами продажів, розробник курсу “Sales for HR”, проводив тренінги: "Продажі", "Побудова відділів продажів", спікер міжнародних IT конференцій.

Коли: 12:00

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська 3/2

Вартість: 300 грн, 400 грн в день заходу

Неділя (9 грудня)

Фото: Concert.UA

Виступ державного ансамблю пісні і танцю Грузії «KUTAISI»

Справжній культурний «скарб» Грузії, багаторазовий переможець міжнародних фестивалів — він закохує у себе глядача з перших хвилин унікального шоу, занурюючи у справжній вихор щирих емоцій. Ансамбль «Кутаїсі» свято шанує національні фольклорні традиції, посилюючи і примножуючи їх з допомогою молодих й талановитих виконавців пісень і танців. Саме цим він вигідно відрізняється від інших грузинських колективів, оскільки зумів органічно поєднати в собі енергію, запал і барвистість танцю з хвилюючим багатоголосним співом.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 150-490 гривень

Комедія "За двома зайцями"

Гарна, але бідна чи багата, але з довгим носом - кого обрати? Класика не вмирає, Голохвості тим паче. Нова вистава старої п'єси. І хоча всі знають, що буде, коли поженешся за двома зайцями, Голохвастий усе ж таки спробує. А глядачам варто прийти й подивитися, що ж такого підготували режисер-постановник Олег Мосійчук та диригент Леонід Деркач.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Майстер-клас із виготовлення новорічного віночка

На майстер-класі виготовлятимуть новорічний віночок, з усіма прикрасами, декором тощо. Учасники працюють у парі: дитина+мама, дитина+тато, дитина+сестра тощо.

Коли: 11:00

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 450 грн

Майстер-клас із виготовлення святкових новорічних прикрас із полімерної глини

Невдовзі Новий рік, а іграшок на ялинку ще немає. Потрібно швиденько наталаштовуватися й зробити їх. Звісно, іграшки, зроблені власноруч, будуть кращими, оригінальними й по-особливому тішитимуть очі всій родині. Для дітей 6-14 років.

Коли: 12:30

Де: Центр розвитку дітей "Pixel", пров. Нижній Береговий, 2

Вартість: 150 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую