ye-logo.v1.2

«Rock&Buh – 2019» у Хмельницькому: на рок-фестивалі зіграють ді-джеї

Культура 12234
Три дні, три сцени, 40 гуртів та виконавців очікує на рок-фестивалі
Три дні, три сцени, 40 гуртів та виконавців очікує на рок-фестивалі . Фото: З архіву редакції

Організатори фестивалю розповіли, чим здивують на рокерському фестивалі цього року.

Третій рок-фестиваль у Хмельницькому запланували на 24-26 травня. Цього року організатори вирішили зробити його масштабнішим і збільшили кількість сцен.

«Днями відбулося одне з перших засідань Фестивальної ради. Ми вирішили, що третій рок-фестиваль символічно матиме три сцени, - розповів начальник управління культури і туризму Артем Ромасюков. - На головній сцені виступатимуть традиційно лише рок-виконавці. На другій буде і альтернатива, і інші стилі музики. Також буде невелика локація з третьою сценою, де гратимуть діджеї. Як ми побачили і по «Рокбузі», і по «Республіці», така сцена має попит».

Більше сорока гуртів та виконавців виступлять у Хмельницькому на фестивалі «Rock&Buh». Заявки від музичних виконавців вже почали приймати. Щоб отримати можливість виступити на головній сцені фестивалю, музикантам потрібно заповнити Google-форму.

Організатори «Rock&Buh – 2019» оберуть 6 найкращих гуртів з усіх, хто подав заявку, які стануть учасниками фестивалю, що розпочинає рок-літо 2019. Прийом заявок триватиме до 15 квітня.

Організатори фестивалю цього року обіцяють багато-багато сюрпризів

«Зараз проводимо перемовини з гуртами, які можуть бути хедлайнерами, також з виконавцями, що будуть на розігріві, і тими, що будуть працювати на другій сцені. Нам необхідний деякий час і ми оголосимо колективи, які будуть брати участь у «Rock&Buh – 2019», - додає Артем Євгенович. - Крім музики, ставиво перед собою завдання, щоб був якісний фудкорт. Плануємо додати цікаві розваги. Є плани, але вони в розробці».

Серед сюрпризів, якими заінтригували організатори - облаштування лаунж-зони на березі Південного Бугу. «В районі другої сцени має бути локація, де можна буде гарно відпочити. Не зважаючи на те, що це рок фестиваль, там буде романтична зона», - розповів Артем Ромасюков.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую