ye-logo.v1.2

Скандал на телешоу «Майданс»

Культура 2439
Фото: 0

Перший ефір шоу «Майданс», який відбувся 19 березня на майдані в Києві, не обійшовся без скандалу.

Хореограф Сергій Костецький, який тренував команду хмельницьких танцюристів до участі у телевізійному шоу, вважає результати несправедливими і вимагає перерахунку голосів. Спочатку проти учасників проекту «пішла» погода – у столиці пішов мокрий сніг з дощем. Потім, почала підводити техніка. З незрозумілих причин номер команди з Хмельницького в прямому ефірі некоректно зняли і продемонстрували. Ні глядачі, ні самі учасники так і не змогли побачити парад – візитну картку міста.
«Навіть мені було важко розгледіти і зрозуміти ідею виступу. Це при тому, що саме я ставив композицію, – коментує хореограф Сергій Костецький». До участі у флешмобі команда Хмельницького готувалася більше місяця. Учасниками, згідно з правилами шоу, мали стати люди з «вулиці», а не професійні танцюристи, про що, очевидно, за словами Сергія, забули харків’яни. Адже такі трюки, які виконувала команда-конкурент, під силу лише професійним виконавцям. «Переглянувши ефір, я ясно зрозумів, що спочатку всі акценти були зміщені в бік Харкова. Після зйомки дізнався, що головний хореограф проекту Мігель теж допомагав нашим конкурентам. Скажіть, про яку справедливість може йти мова?!» – обурюється Сергій Костецький. Він повідомив, що писатиме організаторам проекту лист з вимогою пред’явити і переглянути результати смс-голосування.
За словами піар-менеджера Костецького Світлани Прядко, вже підготовлені одразу кілька листів на адресу як Влада Ряшина, голови правління групи компаній Star Media, так і на адресу керівників каналу та проекту. «Якщо не буде жодної реакції на листи, Сергій піде на особисту зустріч з керівництвом каналу, щоб все-таки домогтися визнання результатів не дійсними», – стверджує пані Світлана.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую