FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 2-4 серпня

Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Сьогодні у Хмельницькому до Всесвітнього тижня підтримки грудного вигодовування проведуть родинну акцію. Організатори запланували насичену програму, тож запрошують всіх охочих. Цього ж дня увечері в "Мистецькому дворику" покажуть просто неба французьку комедію.

У суботу на стадіоні "Поділля" влаштують безкоштовне заняття з пілатесу, в неділю перед кінотеатром Шевченка пройде танцювальний опен ейр.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція «Натхненні Бойчуком». Виставку фотографій "The Best" Нати Звіададзе можна переглянути у музеї-студії фотомистецтва. В арт-центрі "Масло" відкрили виставку київського митця Юрій Сивирин "Великий Інший ".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (2 серпня)

Фемелі Фест

Сімейне свято відбуватиметься в рамках Всесвітнього тижня підтримки грудного вигодовування. Це щорічна міжнародна акція, яка проводиться у більшості країн світу. "Як зазвичай, буде флешмоб грудного вигодовування. Протягом однієї хвилини хмельничанки одночасно годуватимуть своїх малюків. Відбудуться всім улюблені перегони повзунів, - говорять організатори. - Цього року вперше організовуємо конкурс на креативний візочок. Мами будуть декорувати візочки. Організуємо чимало майстер-класів від багатьох майстрів Хмельницького». Гостям свята проведуть майстер-класи із декупажу, плетіння, виготовлення виробів з паперу та інші. Для малечі працюватиме хімічна лабораторія. Пройдуть змагання із м’ячем".

Коли: 16:00

Де: сквер імені Тараса Шевченка

Вартість безкоштовно

Показ фільму "Божевільні сусіди"

У запалі передвиборчих дебатів рафінований буржуа Жан-Етьєн Фужероль необережно кидає з екрану телевізора, що його улюблена Франція відкрита для будь-яких іммігрантів, вони всюди знайдуть собі притулок і їжу, навіть у його будинку. Не минає й доби, як у його воріт з'являється циганський табір на чолі з нахабою Бабіком. Не пустити – втратити голоси виборців.

Коли: 21:30

Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 30

Вартість: безкоштовно

Акустичні вечорниці

Легендарний Антон Вараниця і чарівна Katerina Kovalenko підготували для вас неймовірну та чудову програму.

Коли: 19:00

Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63

Вартість: безкоштовно

Субота (3 серпня)

Фото: ілюстративне stock.adobe.com

Квест-гра "Back To School"

Цікаві ігри та задачки, командна гра, завдяки чому, діти матимуть можливість пригадати шкільний матеріал відповідний їх віку і обов'язково отримають приз.

Коли: 11:00

Де: Парк імені М. Чекмана

Fitness City. Пілатес

Пілатес, як система являє собою поєднання йоги, балету та ізометричних вправ. Загалом пілатес сприяє зміцненню м'язів, фіксує нормальне положення тіла (постави, внутрішніх органів), укріплює м'язи спини, преса і тазу, покращує гнучкість тіла, знижує рівень стресу і поліпшує загальний стан здоров'я.

Коли: 8:00

Де: Стадіон Поділля

Вартість: безкоштовно

Неділя (4 серпня)

Фото: з архіву

Танцювальний Опен Ейр

На вас очікують виступи, майстер-класи, анімації з соціальних танців!

Коли: 18:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Ретро-вечірка "Для тих, кому за..."

Розпочинається сезон ретро-вечірок. До участі запрошують усіх охочих.

Коли: 17:00

Де: Сквер ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас із розмальовування одягу

Активним батькам та творчим діткам цієї неділі пропонують відвідати майстерню із розмальовування одягу. Майстриня Ольга Лучинська представить авторську техніку з розпису звичних речей: футболок, шортів, курток. Учасники зможуть власноруч творити новий, ексклюзивний одяг з унікальним дизайном та кольоровою гамою.

Коли: 11:00

Де: ХОХМ, вул. Проскурівька, 4

Вартість: 60 грн. (20 грн. квиток до музею + 40 грн. матеріали)

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою. Приходьте в зручному одязі та зі своїм килимком.

Коли: 8:30

Де: Молодіжний парк (міський пляж).

Вартість: Плата за заняття вільна (прояв вашої вдячності піде на благодійність дітям)

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку info@ye.ua, або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.